مطمئن باش کسی قادر نیست
منو از عشق تو برگردونه (sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مطمئن باش کسی قادر نیست
منو از عشق تو برگردونه (sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی این اورجینال ه ؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول شماره این دختر اخریه رو میخوای باهاش کات کردم گفت دماغت بزرگه منم گفتم با دماغ نمیخوام چیزت کنم که اونم بهش بر خورد هرچی از دهنش بیرون اومد بهم گفت ولی اگه دماغت کوچیکه شمارش رو بهت بدم
بفرست خصوصی(sm50)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دوتارو بفرست خصوصی باهاشون مذاکره کنم (sm59)
ژوووون این دومیه عجب چیزیه (sm173)
چ کار زشتی میکنی تو چقد آدم نفرت انگیزی هستینقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید دوس نداشته باشه عکسشو میذاری اینجا دختر مردمو اونم با جو نفرت انگیزی ک اینجا هست
معلوم نیس تاپیک محسنه یا ...
تاسف فقط تاسف
میلاد جون پیام دریافت شد (sm50)
هوالرزاق (sm2)
والله خودش گذاشته بود اینستا 40 نفرم کامنت گذاشته بودن 132 نفرم لایک بعدش عکسای من حجاب داره مثل بقیه نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خیلی خوبه ولی همینو میشه با 16 بیت تو همین فرکانس در آورد که حجمش نصف میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]