اینور گوشم گفت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینور گوشم گفت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خائنه؟ (sm25)
اتفاقا پسر با جنبه و خوبیه که
چی گف؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی چی گفت ؟ (sm51)
نقل قول:
هدفون تو گوشم بود ریتمشو نشنیدم(sm70)
چرا شما انقد ساده هستین؟؟؟(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم شوخی میکنم (sm2)
اینم تعطیله خدای (sm120)
نه باووو ، من گفتم ؛ ما فقط از دور های دور همدیگر رو دوست داریم ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم گفت منم مثل تو همین وضعیتم
اقایون و خانوما ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاق خاصی نیافتاده ..
لطفا خونسردی خودتون رو حفظ کنید...
نفس عمیق(sm2)
خخخخخخخخخخخخنقل قول:
دهنت آسفالت (sm2)