@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89)
با گوشی سرعتم بد نیست ولی نمیتونم چیزی دانلود کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشی هم مدل پایینه کوچیک... ولی باز از هیچ بهتره اینم نبود دلم میگرفت (sm50)
همین که تو باشی دل ادم باز و روی ادم گشاده میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عزیزم پیام شمسه ، پوریا تو خوابشم نمیبینه این سبکارو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اشتاه میگی بیشترش شاده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
عجیبه من یه جایی خونده بودم نوشته بودن نیاکان تنظیم کرده (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه موسیقیشم به کارای همیشگی پیام شمس اصلن نمیخوره!
حافظه مون بدجور ضعیف شده هی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس بیزحمت بده اسامی شونو برم گوش کنم ببینم چه جوری بوده تنظیماش
یا به خاک سیاه میشونه
شعرو به به (عشق چیز عجیبیه جدا )
(sm25)
Mikham Bahat Beraghsamنقل قول:
Zendegi Chist
Bari Baakh
Ayriliq
Man Bahat Jooram
Naz Maka
Football
Gul Jana
Man Toro Khoob Mishnasam
Madarami
Bavar Nemikardam
Digeh Rafteh
Jonoon
یکی دوتا نیس که چسبیده به منصور دیوص (sm2)