فعلا واسه بچه ها چایی بریز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فعلا واسه بچه ها چایی بریز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه خیلی رک حرف میزنن (sm2) باو یکم مراعات حال منو کنید من تازه از کنکور امسال استعفا دادم (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدر من بخاطر عمل جراحی که خود دکتر باید میکرد داد به عنترن(عنتر) 10 سال تو عذاب بود.
روزگار جوری سرویستون میکنه که دانشکده ی پزشکی رو تو خوابم هم نمیبینید
(sm2) اصن متوجه نیستن متاسفم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای وای (sm81)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط dostum [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی به دور از شوخی آدم می تونه از درس خوندن به جایی برسه که خودش تو خواب شبش هم نمیدیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم که میگم (sm50)
این الان یه سری از نرخ هاست (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا ایرانه اینجا فقط با پارتی میتونی به جایی برسی که تو خواب شبت هم ندیده بودینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم که میگم ! زیاد هم دیدم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
200 تو روز ده نفر هم که بخورن به پستش میشه 2 میلیون (sm63)
اوهوم(sm54)نقل قول:
(sm128)
(sm50)
(sm172)(sm27)
امروز عقل من ز من یک بارگی بیزار شد
خواهد که ترساند مرا پنداشت من نادیده ام
در دیده من اندرآ وز چشم من بنگر مرا
زیرا برون از دیده ها منزلگهی بگزیده ام
(sm50)
(sm50)
به راه محبت
تو دانی خدایا
چه ها کردم
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر طرف رو میکنم راه رهایی باز نیست(sm50)
(sm74)نقل قول:
سرسی
هی شمساری شرمساری شرمساری (sm120)
یعنی دیوث اعظم مرد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اشترم سر به بیابون زده
عجب حلوایی قندی تونقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اریا خطرناک شده(sm59)
یکی یکی پدر همشون رو در میاره
ممر پستمو ندیدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mra_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت s&m میتونی بذاری ؟
خوشگله(sm81)
امروز که نوبت جوانی من است،
می نوشم از آنکه کامرانی من است؛
عیبم مکنید. گرچه تلخ است خوش است،
تلخ است، از آنکه زندگانی من است.
(sm54)
مهدی ترکه تا کی میخوای به ریدن ادامه بدی هیچکدوم از پستات دیده نمیشن
راس میگه فقط اولی نشون میده(sm2)
فیلتره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریفرش بدین الان درس شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm172)