(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو بگو (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو بگو (sm2)
لامصب حال میده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل رو گوش شیطون کر حلش کردم(sm50)حالا شاید از سیستم باشه به قول خودت که ارسالها رو شاید با کمی تاخیر اپدیدت می کنه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتی چشام قراره نم بگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتی دلم قراره غم بگیره
قراره لباس تنم ، خونم پاشیده شه روش
نگفتی ، آرزوها قراره شاشیده شه توش(sm50)
(sm25)یعنی این چقد خوب بازی کرده کیتون رو زده کنار خدا رو ببین چقد شبیه استیو هاوکینگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100 تا ارسال با بهره ی 4 درصد
اسکونت امیر هم با خودتون
(sm2)
خب از برنامه های عیدت میفرمودی اسی فخرفروش..استفاده میکردیم..کالیفرنیا بعدش ایشالا کجا؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرش تو در کو. نی میخوری از منزل ..میدونم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
(sm2)
فعلا ً یه هفته میریم بورلی داش ملی جون (sm50)(sm120)نقل قول:
خوب فروختم ؟(sm2)
برام مهم نیس که دیگه صدای قلبم چی میگه (sm50)
تو آخرش توجهی به خواهشم نمی کنی (sm81)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ملودی از استاد اندی دارم روش کار میکنم به اسم آی ننه (sm2)
یه بار جلو مادرم و خانواده اجرا هم کردم (sm2)
اره اره..عالیه..کلا بین ایالتای امریکا یکی کالیفرنیا رو دوس دارم یکی نیویورک(sm19)نقل قول:
من چی؟تونستم بفهمونم امریکا رفتم یا بیشتر توضیح بدم(sm2)
ویولون فراموشت نشه (sm2)نقل قول:
من هنوز نرفتم ، حال تو رو نمیفهم (sm120)نقل قول:
راستی اونجا کلپچ فروشی هم داره ؟(sm2)
(sm59)
نديدي فيلمشو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دهنت(sm2)نقل قول:
ننه برا معین نبود؟(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز موندم اون دخترا چرا دارن ویولون میزنن ، 100 بار گوش کردم ولی اثری از ویولون نبود تو آهنگ (sm120)
اره بابا..حالا بورلی هیلزو نمیدونم..ولی پات رسید نیویورک بگو یه ادرس بدم بری با عیال کیف کنی(sm120)نقل قول:
دان کردم ندیدم هنوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر این بن افلک مغروره..مرتیکه راه میره انگار پادشاه هفت اقلیمه..(sm3)
آهنگ آمنه(sm2)نقل قول:
آی ننه آی ننه
زنم منو میزنه
سیبیلامو میکشه
جونم تو دستش
کیشمیش گرفته
مهر نرفته آبان اومده
حالا جونم تو دستش ...
(sm2)
فعلاً تا اینجا رو درست کردم (sm2) دارم روش کار میکنم (sm2) یکی از دغدغه های زندگیم شده (sm2) آیتونز پخش میکنم (sm2) کامینگ سون (sm30)
(sm120)
123 همچنان در حال تست و ازمایس(sm59)
نمیدونم چه خوابی برام دیده ولی بهش گفتم هر جور شده باید برم پیش سیاوش قمیشی (sm120) پاکسی و هادی هم اونجا هستن (sm120)نقل قول:
اینو میگن فخر (sm128)(sm2)
(sm98)
(sm120)نقل قول:
(sm142)
(sm176)
آهنگه ها آهنگ (sm120)نقل قول:
فقط صبر کن (sm120)
(sm27)
بسه..مردم میان اینجا بعد میگن این اسی فخرفروش خالی بندم هست..بعد میشی اسی فخرفروش خالی بند(sm2)نقل قول:
کجایی بیا که خیلی تنهام
کجایی که تاریکه دنیام
برات مینویسم یه نامه
کجایی که غم تو چشامه
کجایی که من بی قرارم
کجایی که طاقت ندارم
کجایی بیا بسه دوری
چجوری تونستی چجوری
(sm27)
(sm77)
(sm171)
احسان چقدر حرف میزنی سرم درد گرفت .........
امیر.. اهنگ سارینا شاهین.. کاور هنگ خاصیه؟