تا حالا دیدید که استاد رضا یزدانی از این کارا تو آهنگاش انجام بده (sm2)
یه فرقی هست بین Ibanez Artist و این خواننده های سفارشی (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
تا حالا دیدید که استاد رضا یزدانی از این کارا تو آهنگاش انجام بده (sm2)
یه فرقی هست بین Ibanez Artist و این خواننده های سفارشی (sm120)
اااااعصاب نداااااارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا میدونی ادمین کانالشم دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روزی میاد که دیگه دلت حتی واسه ی خودت هم تنگ نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چه ربطی داشت ، خودت یه ربطی واسش پیدا کن ...
دارم... به عشق تو یه دور دیگه پلی میکنمش.. (sm19)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون یه کار اعتراضی تمیز تشریف دارهنقل قول:
(sm59)هه برو عامو من آمار همه رو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نگران باش حل نمیشهنقل قول:
بشین ، چاییتو شیرین کن ...نقل قول:
با اون احمد شمس حال نمیکنم همین فردا میخوام دعوا کنم خیلی خودش رو میگیره فکر میکنه کیهنقل قول: