همه بسلامتی گفتن نوبت من شد چیزی که به ذهنم اومد: بسلامتی بچه های موزیک بارن بخصوص اونا که از من خوششون نمیاد
نمایش نسخه قابل چاپ
همه بسلامتی گفتن نوبت من شد چیزی که به ذهنم اومد: بسلامتی بچه های موزیک بارن بخصوص اونا که از من خوششون نمیاد
ندارید دیگه به ما نمیخورید ما جهانی کار میکنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه طعمی میکشی بگو ببینم نفس داری یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعیده همچین کسی وجود داشته باشه(sm176)(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)سیب نعنا و سیب آلبالونقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاهی وقتا هم پرتقال
الان یک ساله قیلون نکشیدم
ولی عوضش روزی 2 بسته سیگار میکشم ...
چه روزها که آلبالو میکشیدم ... (sm81)
(sm2)شراب میخوری میلاد ؟ نوش ..
(sm50)
1 سالنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا همون 1 سال
سخت نگیر دیر وقته