اول فیلم ننه اژدها ها رفت تو لیستم همون اول بسم ال.. تاغ زدنش زمین اون گوساله هی نخواستم ماه و خورشید و ستارم سانسا رو علنی کنم این اخرا اسمش لو رفت جلو غریبه زدنش زمین میخوام عاشق سینجول شم بلکه فرجی شه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اول فیلم ننه اژدها ها رفت تو لیستم همون اول بسم ال.. تاغ زدنش زمین اون گوساله هی نخواستم ماه و خورشید و ستارم سانسا رو علنی کنم این اخرا اسمش لو رفت جلو غریبه زدنش زمین میخوام عاشق سینجول شم بلکه فرجی شه (sm2)
نرمش قهرمانانه میدونی چیه ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرسی شعره ، شیرم دهن دیوثش لاشیا جلو غریبه اخه (sm81)
اين بيشتر كردش قهرمانانه بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
جهاد نکاح اون قدیما بوده داعش نشسته گیم او دیده ننه اژدها رو کرد جهاد نکاح(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول فردا بیا با اون رضا ارین درباره کیفیت ها یه ذره بحث کنید سر الی گرم شه ما سریالمونو راحت ببینیم
باشه .. (sm27)
حالا والیبال اشکال نداره واسه فوتبال واقعا نباید بزارن برن اون فاجعس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm77)
کنار خاطراتم با تو همیشه خنده ست/ طرحی که از تو دارم شبیه یک پرنده ست(sm50)