والا بخدا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
والا بخدا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)اونایی که نکرده میگفتی راحت تر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم ازت (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب از بالای لیست تا Naz Maka رو شنیدم و یادمه موزیکاشو ولی فراموش کرده بودم اینا تنظیماشون با پوریا نیکان بوده (sm59)
منظورم از کارای احساسی 3 تای آخر بود که یکیشو (جنون) اشتباه گفتم (sm70)
سو تفاهم شد عزیز منظورم اینه که شعر خیلی بیش از اندازه عامیانه ست (sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از آلبوم آخر به این ور از هیچ آهنگیشون دیگه خوشم نیومده (sm168)
کاملا صحیح (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه رفته انصافا خوب بود راضی بودم (sm59)نقل قول:
هی خدا(sm50)
تو یک گروه پیش بینی یورو 25 ورودی دادم الان دوم شدم 200 جایزشه (sm59)
Che mikhay az khoda (sm2)نقل قول:
قهرمانی پرتغال خواستم که خدا اجابت کرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7) (sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7) (sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7) (sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7) (sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7) (sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7) (sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7) (sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7)(sm7) (sm7)