(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکی فهمید چرا خندم گرفت جایزه داره (sm2)
کلا اینجور فیلما بازیگر خوب ندارن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی می گی!؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهش نمی خوره!!!!!!! فکر کردم فقط تو بازی تخصص داره(sm74)
چند سال پیش ی سایت بود ب نام داریوش پرست که فیلمای تله می داد بچه کرج بود نکنه خود محسنه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخی، چ نازه....(sm19)نقل قول:
دایی قربونش بره(sm128)
شوشتری ارسلان کامکار و ارکسترنقل قول:
حسین سرشار یادش غم داره، خیلینقل قول:
حمیرا(sm54)
نمیدونستم حمیرا ترکی شم هست (sm77)
دنیا بقا نداره (sm50)
جمعه حرف تازه ای برام نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی بود پیشتر از اینها گفته بود ... (sm50)
مگه عمرِ لعنتی ،
می گذره به راحتی ... (sm50)
ببخشین حمیرا کدوم آلبوم یا ترک ترکی داره؟
(sm72)
رویای بیهوده ی بوسه ها(sm134)
ماهی شدن پیش این کوسه ها(sm220)
حتما به هر کی میخواد مثل من خندیدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه دیوث همه همیشه میگن دنیا وفا نداره اون وقت تو نوشتی دنیا بقا نداره (sm2)نقل قول:
از کجات در آوردی (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید دیر شد (sm10)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث میگه دنیا بقا نداره تو قشنگ گوش کن
نه اون درسته...نقل قول:
همه رو قبلا انجام دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط essi71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی فایده نداشته
نه گوش نمیدم از نظر من دنیا وفا نداره(sm2)نقل قول:
بحث میکنه با من (sm39)
دوست باهوش من (sm19)
(sm2)
هادی...
دارم شوخی میکنم...کلا از هرکی بیشتر خوشم بیاد بیشتر باهاش شوخی میکنم (sm59)
لحظات دلتنگی بعد از ظهر جمعه ها قابل تحمل نیست...
این ساسی چرا نیست...
احتمالا داره جمعه گوش میده...(sm50)
دلتنگی جمعه بعد از ظهرا قابل تحمل نیست...
ابن نت ما هم که قطع و وصلش تمومی نداره، یه پیام مینویسی اینترو میزنی میبینی دیسکانکت شده دوباره میزنی یا اقبال... پیام دوبار ارسال شده یا اصلأ ارسال نشده نمیدونم علتش چیه اونم همیشه جمعه ها این اتفاق میفته
مرسی سهند جان لطف کردی البته داریوش رو زحمت کشیده بودی اما خب گوگوشو نداشتم(sm127)نقل قول:
کمتر میام این روزا(sm50)نقل قول:
دقیقا (sm74)نقل قول:
اینایی که آپ کردم جلد صفحه هستن...عکسای گوگوشم آپ میکنم براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]