چه ربطی به فضولی داره (sm70) اشتباه نقل گرفتی و منم خندیدم ! همین !! جُرمه ؟!!
تو از بس نشستی تو خونه به خودتم شک داری . به من مربوط نیست
من خوشم نگران نباش (sm70) تو به فکر خودت باش ! دهن ِ منو باز نکن دوباره که نگم که ...
نمایش نسخه قابل چاپ
چه ربطی به فضولی داره (sm70) اشتباه نقل گرفتی و منم خندیدم ! همین !! جُرمه ؟!!
تو از بس نشستی تو خونه به خودتم شک داری . به من مربوط نیست
من خوشم نگران نباش (sm70) تو به فکر خودت باش ! دهن ِ منو باز نکن دوباره که نگم که ...
دشتی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی که بهت گفتمو عمل کن بهش..نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده ام (sm25)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینه دیگه فضولی اصلا به تو.مربوط نیست این چیزا حوصله بحث با ادمی مثل توام ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميخند؟ (sm59)
پس دهنتو ببند و الکی قیافه آدمای متشخص رو واسه من در نیار
من که میدونم ... ببند خواهشاً
و باز هم همون پوستهای بی مغز(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]