[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاهي سكوت سزاي سبكسريست
حداقل از اين ترفند استفاده كنيد
اگه قلبم تو سینه جاش آروم بود
اگه راحت به دنیا تن نمی دادم
اگه فرق نسیم و باد و می گفتی
نمی دیدی تو این گرداب افتادم
(sm172)
عشق منی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا واسه شعورت متاسفم مردک تو دهنت همیشه بازه خجالت داره بخدا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)
هر چی دلش میخاد داره میگه بخدا زشته ادم هرچی تو ذهنشه به کسی نسبت بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51) (sm51) (sm51)نقل قول:
فقط همینم مونده بود که تو متاسف باشی واسه شعور من
آقا اصن من خر گاو بیشعور خالی بند نفهم پوست بی مغر
منو نبین دیگه چرا میبینی نبین خودت گفتی
سپيده جان ادامه اين بحثاي فرسايشي چيزي رو حل نميكنه پس بهترين حالت ادامه ندادنشه قرار نيست ما از همه خوشمون بياد و قرار نيست هميشه همه چيز مطابق سليقه ما پيش بره ، چيزي كه اذيتت ميكنه بايد ازش دوري كني فاصله بگيري نه اينكه خودت رو در معرضش قرار بدي نديد گرفتن همديگه بهترين وسيله دفاعيه عزيز دلم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]