(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
فقط کافیه چند نفر دورت باشن که یه جوری ازت حرف شنوی داشته باشن دیگه اون موقع است که خودت با دستای خودت خاک رو ریختی روی سر خودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنتون سرویس هنوز دارم میخندم (sm2)(sm2)(sm2)
(sm50)
شما عزیزین چند دقیقه پیش گفتم بسلامتی همتون رفتم چه اونا که از من بدشون میاد چه خوششون میاد اینا دوستای پدرم هستن فردا عروسی هست تو خونه ما مونده خیلی هم با معرفتننقل قول:
میلاد خیلی بامزه گف(sm2)
(sm10)فدای تو رسول جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتم با معرفتی عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دوست دارم
نوکرتم
آقایی
مردی
گلی
نفسی
عشقی
یکی با خرید گیتار یه شرکت خاص جهانی میشه (sm2) یکی دیگه با پخش سونی موزیک (sm2) فقط ماییم که افتخار جهانی نداریم (sm81)نقل قول: