(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)تندیس خوبم تو خوبی(sm2)اخرین باری که یه ضعیفه حال منو پرسید برمیگرده به دهه هشتاد و چار
هرجا عقب موندم ازت عمدی نبود دنیا نذاشت ... (sm172)
تلطیف فضا
ناصر الدین شاه در سفر فرنگ ، بعد از دیدن زنان زیبا روی فرنگی رو به همراه همیشگی اش سید ابوالحسن خان میکند و میگوید : اگه اینا زنن پس ما تا الان خر میگاهیدیمو خبر نداشتیم (sm2)
برگرفته از کتاب سفر نامه ناصرالدین شاه به فرنگ
(sm120) رضا ارین یارانه سه شنبه ساعت 24 واریز میشه
اجرای اشکان خطیبی (sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)بانکا بعد از ظهرا چه ساعتی بازن
گلم خوب بگه چی یاد گرفته هرچی میخاد بگه و سه تا نقطه من چی دهنشو باز کنه بگه مرد باشه منو از چی میترسونه بگه ببینم.چی داره که بگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ(sm30)
خوبم(sm59) نميدونم چي شد يهو دلم خواست حالي از اين آقاي اخلاقيان بپرسم و خاطرات سالها پيش رو زنده كنم ظاهرا موفق بودم (sm176) هميشه خوب باشي گل پسر(sm127)