یکی از بزرگترین حسرت های زندگیم اینه که چرا من 15 سال پیش با سبک متال آشنا نشده بود
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی از بزرگترین حسرت های زندگیم اینه که چرا من 15 سال پیش با سبک متال آشنا نشده بود
میرفتم یکی دو ساله گیتار یاد میگرفتم بعد میشدم سلطان متال ایران
کی به کیه ...
بعد مصاحبه میکردم میگفتم : یارم میای دلدارم میای آیا این راک است ...
کسی که راک و متال بگیرتش دیگه هیچ موزیکی براش جذابیتی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیر شدیم (sm81)
از چند نمره بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا از 10عدد 7 میدم
از 20 عدد 14 میدم
آره دیگه ولی متاسفانه الانه نزدیک 7 ساله آشنا شدم و سه ساله دارم خیلی جدی دنبال میکنم البته گوش دادن رونقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه تحلیل مختصرم داشته باشید فیض ببریم ممنون میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد میرفتم یه عکسی میگرفتم با گروه آناتما بعد میگفتم تو آلبوم جدیدم با آناتما همکاری خواهم کرد
و حتی صدای خام خوانندشون رو هم دارم
خودتی ؟ (sm59) چه سیبیلای خفنی هم داری (sm2)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]