بعد ادمین پیج آناتما میومد میرید بهت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بعد ادمین پیج آناتما میومد میرید بهت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم کپه ی مرگمون رو بزاریم
دوستان ببخشید اگه زیاده روی کردم فقط محض شوخی و خنده بود وگرنه من مال این صحبت ها نیستم
(sm27)
چرا قصه مو خراب کردی (sm2)پایان قصه رو نگو پایان باز گذاشته بودم براش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینو بگم با توجه به شعرایی که صفا میگه احتمال میدم که منبع الهامش گل و گلدون باشه
اول از همه بابت ادب و مرامت تشکر میکنم دوست گیتاری مننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا این چند روز گذشته خیلیا بی احترامی کردن و حرفتی نامناسبی زدن.البنه من پای جوونی و سن پایینش گذاشتم.
اما یک گلایه ا ز فن هام دارم ک چرا نیومدن ساپودتم چرا؟
دوست گیتاری ...(sm50)
نقدتو بگو دوست خال خالی مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حواشی رو بیخیال پشت سر نوابغ همیشه حرف بوده همین سینجول خودمون چقد حرف هست پشت سرش
سیبیلا رو چند روز پیش زدم (sm74)
(sm2)نقل قول:
من ایشون رو نمیشناسم.نقل قول:
نقدم بزودی.پول ندارم داداش