(sm168)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm168)
مهم نیس همون خوشت اومدنه مهمه .. نمره بده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(حال ندارم وگرنه می گفتم منم نفهمیدم (sm2) )
البته باید فیلم بد هم دید تا فهمید فیلم خوب چیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد مخُ زدی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده همون شبم گفتم این فیلمُ خیلی با معیارای امتیاز دهی باقی فیلما نمیشه سنجید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه حبه قند = یه فیلم بد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا دیگه (sm120)نقل قول:
محسن اکسپت نمی کنه (sm172)
اگر اون نقدا رُ در موردش نخونده بودم هم ردیف tristana و repulsion نهایت 60 میدادم....نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی به اون نقدا که نگاه میکنم و اسم کارگردان فیلم میگم حتما یه چیزی هست که همه میگن شاهکاره(sm120)
ولی من همون ردیفای آخر میذارمش(sm2)
خود میرکریمی که میگفت شاهکاره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمره هم امری شخصی و خیلی هم به سلیقه مربوطه لزومی نداره ما موج سواری کنیم که (sm120)نقل قول:
منم همشهری کین رُ یک فیلم مزخرف و بی سر و ته میدونم (sm120)