استاد : جرم استمناست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
استاد : جرم استمناست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکسپت نکنه چی گیرم میاد ؟ (sm120)نقل قول:
نقاشی بیشتر تا فیلم (sm120)نقل قول:
هنوز که هنوزه تو اونایی که یادم میاد مارمولک و سنتوری رو بیشتر از بقیه فیلمای ایرانی دوس دارم (sm50)نقل قول:
an american crime
filth
down by law
munich
(sm120)
من اون شب زنده میدیدم قیافه ی جیرانی خیلی باحال بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارمولک-سنتوری-آژانس شیشه ای رُ خیلی دوس دارم بعد از اینا فیلمای فرهادی و در کمال ناباوری ورود آقایان ممنوع(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست وبلاگی: استاد، چرا دوباره به ۷ بر نمی گردید؟ به خدا خسته شدیم از دست این گبرلو ی بی خاصیت. تو رو قرآن اگر پیشنهادی برای همکاری دوباره با ۷ داشتید، حتماً برگردید که ما عاشقانه منتظریم. حضور شما اگر با همکاری جیرانی همراه باشد طوفان به پا می کند. شما دو نفر زوج خوبی هستید. یاد اون شب ها بخیر... یک چیزی: باور کنید من یک دوست و یک پسرخاله دارم که اصلاً از سینما سر در نمی آورند ولی همیشه هر جمعه پای نقدهای شما می نشستند و با هیجان تعریف می کردند این چرا اینجوری نقد می کنه؟! شما یک موج جدید را در نقد ایجاد کرده اید.نقل قول:
مسعود فراستی: تمام شد آن ۷. جیرانی هم تمام شد و دیگر نمی شود با او کار کرد. با این آدم بی خاصیت هم نمی شود کار کرد. اگر امکانی پیش بیاید، یک برنامه ی نظری جدی مستقل می سازم که فقط نقد باشد و نظر.
آژانسنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درباره الی
مارمولک
شاخصاشن!(sm50)
و البته چند تا دیگه مثل ارتفاع پست و به رنگ ارغوان و چهارشنبه سوری و......(sm98)
به نظر من اگر اکسپت کرد تو انصراف بده چی بهش میگن آنفرند(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]