منم سلامتي (sm120) به غايت له شدم زير فشار امتحانات (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم سلامتي (sm120) به غايت له شدم زير فشار امتحانات (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفیده(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا شفات بده(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخ اخ اخ..ترم چندی؟تموم میشه بالاخره این دورانمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری؟(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی آمین(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)عسلام
وی گفت: یک روز که تصمم گرفته بودم با دوستان هم رزم خود در گروه داعش به مسجد برویم تا قرآن بخوانیم وقتی که وارد مسجد شدیم شگفت زده شدیم زیرا امام جماعت و دیگر فرماندهان داعش را دیدیم که در حال تجاوز جنسی به یک نوجوان دیگر بودند سپس امام جماعت این عمل زشت خود و فرماندهان را که دوربین های مسجد از این کار فیلمبرداری کرده اند این گونه توجیه کرد: هم اکنون از نظر قانونی این نوجوانان می توانند در جهاد نکاح! شرکت نمایند و فتواها در این زمینه صادر شده است و این عمل هیچ مشکلی ندارد.
ترم آخر كارداني (sm25)نقل قول:
سه تا امتحان تو يه روز داشتم (sm2)
برو تو اون تاپيكه دليله يوزر هي پست بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]