ها منم همیناس تقریبا ... سن پطرزبورگ هم باحاله (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ها منم همیناس تقریبا ... سن پطرزبورگ هم باحاله (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به رنگ ارغوان و ارتفاع پست هم دوس دارم اما چهارشنبه سوری نه خیلی(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعداد پش خط شاکی شده بود!نقل قول:
استاد گفت حالا نظر اصلیم رُ بذار بگم اون رو به رویی یادم رفته اسمشُ هی میگفت نگو نگو (sm2)
(sm2)نقل قول:
بلاکش چی بلاکش نکنم ؟
سگ کشی و وقتی همه خوابیم رو دیدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm120)
گبرلو کیمیایی رُ دعوت کرد یه سوتی کلفت داد خیلی از چش ملت افتاد....
کینیایی گفت میگن من سینما فلانُ آتیش زدم....
گفت اگرم کردی کار قشنگی بوده یه همچی چیزایی
خود کیمیایی تا 1 دقه با تعجب نگاش میکرد(sm120)
منم اون دو تا رُ خیلی بیشتر دوست دارم تا اون!نقل قول:
حتی هیچ و اسب هم نیز... کلا با کاهانی حال میکنم به جز فیلم اخرش البته (sm25)
عزت نفستُ نشون میدی اگر بلاکش کنی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها دیدم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ کشی هم خوب است...
مسافران مهتاب (sm74)