(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضیا رو دیدم، ولی سر فرصت همه رو میگیرم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضیا رو دیدم، ولی سر فرصت همه رو میگیرم (sm120)
خاک بر سر عاخه کی از مـ*ـمه دراز خوشش میاد سگ برینه به اندامت حالمُ بهم زدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اینجا رو اشتباه کردی، جلو شکاف نیس، هون چیز دارازه جذابه که گفتم ازش خوت میاد، جلو اونه (sm2)نقل قول:
نوید 24 صفحه رفتی (sm120) تبریک میگم ولی هنو به رکورد ما نزدیک نشدین (sm120)
پوریا همه چی از اونجا شروع شد که میخواستی منو دور بزنی بدون من کنسرت برگزار کنی... امیدوارم که واست درس عبرتی شده باشه (sm134)(sm70)
دیگه عـ*ـن قضیه رو دراوردی... مـ*ـمه هات جلوی باسـ*ـنتِ؟ (sm8)(sm2)نقل قول:
عشقی (sm127)نقل قول:
بزار این چن تا نقل آخرم جواب بدم بعد بریم، تو از یه سمت، من از یه سمت دیگه (sm2)
به حساب من فقط 6 صفحه رفتیم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رکورد شما چی هست؟ (sm120)
(sm2)نقل قول: