بهت قول میدم خبری نیس ..(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش شایعه هست(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
بهت قول میدم خبری نیس ..(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش شایعه هست(sm70)
باشه بخوابه ولی بجاش هرگز مستراح نرو نوید ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اِ یعنی الان خراب کردم؟؟؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اقا من همین فردا میرم عمه ش رو بگیرم ...(sm2)
در اصل همین الان تو راهم(sm120)
اصن امشب قصد کشتنشو داری ها؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
حرف مرد یکیِ ، رفتنو که باس بری ، برو به وصال نوید برس ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و من الله توفیق
نوید کجایی که دارم میام(sm81)نقل قول:
پشت سرش حرف زدن چی مزه داره (sm70)نقل قول:
باشه دستشویی بره اما وصیت میکنم تک تک این نقل قولا رو خودش اومد جواب بده
ا مگه قراره بیاد (sm120)نقل قول:
خب پس من دارم از کشور خارج میشم ....
کار نداری صابر؟؟؟(sm120)
(sm2)نقل قول:
بله رو ازت گرفته ، دیگه کره مریخ که سهله ، سمت خورشیدم بری دنبالت میادنقل قول:
ا مگه قراره بیاد (sm120)
خب پس من دارم از کشور خارج میشم ....
کار نداری صابر؟؟؟(sm120)
معجزه عخش برگ 8546656141
نه اقا جان شایعه نکن...(sm120)نقل قول:
الان این ماهک میاد میگه نوید ومن .....
نه از این خبرا نیس(sm120)