دختر نیستن که.............. ماشین حسابن (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دختر نیستن که.............. ماشین حسابن (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نکن(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من روزی 100تاقول میدم آخرش میزنم زیرش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم ترک خواب رو دارم ولی نمیتونم بدم (sm25)
دقیقا همون داستانه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه محسن تا دوروز دیگه دمو رو نده خودم منتشر میکنم (sm100)
اوکی(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دموی گلاب رو دارم ولی نمیدم(sm2)
(sm1) مزخرف ترینهنقل قول:
دمت گرم (sm10)نقل قول:
ساعت 4 رسیدم خونه ، اول اومدم اینجا سر زدم به امید ریلیز های همیشگی ، تا دیدم خستگی از تنم در رفت
اقا بذار دل همه رو شاد کن
بد بختی اینه اقا نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 111111111111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم که خواب رودارم دوستان گفتن فعلا زوده (sm120)
عاقا دمو گلاب و که همه دارن(sm2)
دارم دیوونه میشم لعنتی ِصدای ِ زخمی (sm88)
میخرم عاقا چند؟
تو خوابو بفرس واسم منم دزیره رو اوکی میکنم (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا بی خیال اعصاب مصاب نداریم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخابرات(sm172)پهنای باند 1 مگ(sm172)من 5 سال پیش با دایل آپ پارس انلاین سرعت دانلودم 7 بود(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریمی بعد از اینکه مشاهده کرد تعداد زیادی هوادار دور خودرویش را گرفته اند و به او اجازه خروج نمی دهند، ماشینش را پارک کرد و از آنها خواست 2 نفر، 2 نفر برای ثبت عکس یادگاری کنار او بیایند.
او دقایقی است که مشغول عکس های یادگاری و سلفی در جنب ورزشگاه درفشیفر است.
خو حالا(sm70)نقل قول:
کسی میدونه شاتل نامحدودش اونی که 43000 تومن هست رو بعد از دانلود چه حجمی سرعت رو کم میکنن؟؟؟(sm172)
آقا بحث پول نیس که ... بهم اعتماد کرده نمیشه من بهش قول دادم(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 111111111111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا 4ثانیه شو برام بفرست .اگه محسن بود. برای 1 دقیقه اهنگش ده تومن شارژ میفرتم برا کسی که بده اوکی
عاقا(sm70)
تو دزیره رو هم بفرستی من خواب رو نمیدم (sm70)همتون خالی میبندید ولی از من واقعیه(sm70)نقل قول:
بیخیال داداش آلبوم ی هفته دگ میاد دگ(sm98)نقل قول:
منم یوسف رو شنیدم بیا با هم تاخت بزنیم (sm50)نقل قول:
شرمنده من یه روز به انتشار البوم ریلیزش میکنم بریدحالشو ببرید (sm70)نقل قول:
ببین من هوادار 5 ساله ی محسنم ... من اگه صداشو تشخیص ندم که هیچی ... باس برم بمیرم (sm1)نقل قول:
کاش آلبوم قبل مهر میومد حالا صب تا ظهر چجوری از آلبوم خبر بگیرم(sm1)
همه نفری ی تراک دارن...جمع شین آلبومو اختصاصی بزنین دگ(sm70)
دل چشمه بود و می جوشید
وقتی خدا واسه مردم
هر روز یه کوزه رو میشکست
از تیکه هاش دل میساخت(sm127)
مگه من باهات شوخی دارم بچه اراکی (sm54) 10 دقیقه داره ریپیت میشه (sm88)نقل قول:
تو برو بخواب فردا صب باید بری مدرسه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام ساعت وایسه .. (sm1)
بزار ساعت 9 شه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من که شمارو نمیشناسم به چه اعتباری اخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه باورم شد (sm59) اصن تو راست میگی (sm59)نقل قول:
منو که میشناسی (sm59)نقل قول:
من یه طوفان تو جزیره من اتللو تو دزیره(sm74)
من چه کردم کاینچنین بی اعتبارم می کنی (sm172)نقل قول: