کار با اختلاف از قبلی ها بهتر بود دلیل اینکه گیتار عادل و به صدای شادمهر نشست (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
کار با اختلاف از قبلی ها بهتر بود دلیل اینکه گیتار عادل و به صدای شادمهر نشست (sm127)
باهاش کاملا موافقم .. کلا محمد فلاحی واسه شادمهر این شکلی میکس و مستر میکنه و بیشتر به کیفیت صدای موزیک اهمیت بیشتری نسبت به صدای وکال میده .. آهنگ معروف رو هم اینطوری مسترینگ کرده بود و صدای خواننده خیلی پایینتر از موزیک بود .. و اینو از آهنگهای آلبوم خیالی نیست الگو گرفته ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان من بازم تکرار می کنم اینکه شادمهر با این گروه کار میکنه به خاطر قراردادی هست که شادمهر با رادیو جوان داره
رادیو جوان باعث این مافیا هست
رادیو جوان پول میده به شادمهر و تعیین میکنه باید از چه شخصی ملودی بگیره کی کارو رو تنظیم کنه
اگه توجه نکنین به این مسئله رادیو جوان کاری میکنه شادمهر مثل خیلی های دیگه رادیو جوان از بینشون برد از بین بره
این چند روزه که توی یوتوب افشاگری شده از رادیو جوان این بحثا بالا گرفته اگه می خواین شادمهر رو از دست ندین خواهشا به رادیو جوان اعتراض کنید
رادیو جوان با ارشاد ایران مافیا داره با اونگ مافیا داره با محسن رجب پور مافیا داره رادیو جوان الان مثل یه هاب هست که تعیین میکنه چه کسی باشه که کسی نباشه تمام انحصار موسیقی الان دست رادیو جوانه
اگه دقت کنین میگید چرا شخصی به نام آنیتا بک ولکال شادمهر شده
به خاطر اینکه آنیتا یکی از اون خواننده های هست که رادیو جوان روش سرمایه گذاری کرده مثل خیلی از درپیت های دیگه مثل دنیا و ....
رادیو جوان با همکاری ارشاد تصمیم میگیره سلیقه و گوش مردم رو چه جوری عوض کنه
رادیو جوان تصمیم میگیره چه کسی بیاد بالا چه کسی با چه کسی کار کنه
البته لینکی که شادمهر تو کانال تلگرامش گذاشته از سایت بیاتو بود و شادمهر از قدیم هم رابطه اش با بیاتو خیلی بهتر از رادیوجوان و امثالهم بود و تا الان هم حتی تهیه کننده حتی یکی از آهنگها یا کلیپهای شادمهر نبوده .. ولی اینکه رادیوجوان مافیای موسیقی امروز شده و سطح کارا رو پایین آورده درسته . اونموقع ها که نبود آهنگها قشنگتر بودن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان خیلی پیچیده تر از این حرفاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل همیشه لذت بردیم از این صدای بینظیر و تکرار نشدنی و خاطره انگیز...(sm50)
اهنگ خوبی بود
ترانه فاخر و عجیب غریبی نداشت ولی امروزی بود که ملت خوششون میاد
به مراتب از دوتا کار قبلی بهتر بود همه چیش
بک وکاله زنه خیلی چسبید
یه حس خوبی داشت . وقتی یهو خوند یاد اهنگای زمان ایرانش افتادم که بک وکال زن زیاد استفاده میکرد :)))
وقتی میگه پس بگیری حرفاتوو وووو وووووو این حرفاتو چه تحریریه اخه میدی فدات شم ؟نمیگی جر میخوریم ؟نمیگی کلی خاطره واسمون زنده میشه با این یه تیکه تحریر ؟(sm50)
اقا لذت بردیم
بحثای فنی میکس و نوازندگی ها و بقیه چیزای تخصصی هم بمونه واسه بقیه دوستان اینکاره(sm27)
واقعا به به داره زمانی که خودش این سازهارو صدبرابر بهتر میزد امثال این نوازنده ها داشتن منچ بازی میکردننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ بود لذت بردیم
افتضاحی دیگر از دارو دسته اقای ایمنی و دوستان
فکر کنم الان ما دو نفر تنها کسایی هستیم که نظرات منفی داشتیم .. بقیه فقط تعریف کردن .. منم نخواستم زیاد تو ذوق کسی بزنم ولی حرف حق همیشه تلخه .. .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوران نوار کاست آهنگها خیلی بهتر بودن چون فضای مجازی و پیجی نبود که هوادارها با حمایت کورکورانه باعث سقوط هنرمندا بشن
شادمهرم چون میدونه سلیقه ها تنزل پیدا کرده و هر چی بخونه همه تعریف میکنن دیگه به خودش زحمت نمیده ..
البته سلیقه ها محترم اما این شادمهری نبود که من میشناختم و میشناسم ..
الان همه دارن میگن این آهنگ از دو تا آهنگ قبلی بهتر بود و زمانی که آهنگ وقتی که بد میشم هم منتشر شد همه همین رو میگفتن که اون از دو تا آهنگ قبلی بهتر بوده و حالا که به این آهنگ رسیدیم اون آهنگ رو انداختن دور و این و از دوتا آهنگ قبلی بهتر میدونن و مطمئنم تو آهنگ بعدی هم میگن این از دو تا آهنگ قبلی بهتره و این آهنگ هم میره تو سطل زباله .. این آهنگها باعث شد منی که منتقد آلبوم تجربه کن بودم الان ازش دفاع کنم ..
البته سلیقه ها هم نزول پیدا کرده و دیگه گوشها حرفه ای نمیشنون و چون انسانها بی احساس شدن دیگه دنبال حس موزیک نیستن و فقط میخوان یه آهنگی رو دو روز گوش کنن بندازن دور و منتظر آهنگ بعدی باشن و از این بد بگن و آهنگ بعدی رو کورکورانه بپرستن ..
امیدوارم سلیقه ها دوباره تقویت شه و مردم به هر آهنگی نگن شاهکار .. شادمهر فقط خودش شاهکاره اما راهش نه
واقعا افتضاحه افتضاح!!! حتی دوبار هم به زور گوش دادم!
کاش یکی پیدا شه شادمهر و از این سقوط نجات بده، چشمشو باز کنه :|
دقیقا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان خیلیا تو تاپیک دو روز دیگه منتظر آهنگ جدیدن. چرا؟ چون اصلا کارا موندگار نیست...
شادمهر سالی یه آهنگ میداد میرفت تا سال بعد موزیکمون تامین بود ..
به نظر خیلی پولکی شده دیگه اصن به کار اهمیت نمیده
پارت اول اهنگ بخاطر اجرا و صدای قشتگ قابل شنیدنه پارت دوم حتی وکال هم نتونست افتضاخ ملودی و شعر رو بپوشونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)پس شما هم از خودشونین
خاک بر سر مافیایی تون کنن
افتضاح کامل
دلم به صدای شادمهر خوش بود
که با این شعر مسخره صدای شادمهر هم ناپدید شد تو اهنگ
اینقدر خر شدیو رفتیو گنگ شدی بعد کصخول شدی
خدا لعنت نکنه این ایمن رو که اصلا استعداد نداره
بچه بهتر از این شعر می نوشت
با خودش داره چکار میکنه شادمهر
من نمیدونم چه اصراری داره شعرای تفت داده شدهی این یارو رو بخونه که شبیه انشاء هست و به هیچ ملودی ای صراطش مستقیم نیست هیچ وزنی نداره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) خودشو کنترل کن داداش !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از آهنگی که میگفتن خیلی شادمهریه(!!!!!) لذت ببر(sm132)
آره بابا شما خیلی متفاوتید و استاد موزیک ..ما هم هیچی سرمون نمیشه ک از آهنگ خوشمون اومده
از اهنگ تو مایه های سبب لذت ببرنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب کس خلی هسنی به خدا ما میگیم مافیا هست این میگه اهنگ خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی وکال رو دوس ندازم، دو بار فقط بخطار گیتار روحنواز گوشش دادم
مطمئنم اینم کاوره، چون خیلی برام آشناس آهنگش
حالا میخوام یه نقد بدون تحمیل سلیقه و غیرمردمی کنم چون موزیک هر چقدرم بدون تاکتیک باشه باید اول به دل بشینه ( اصلا شما این نقد فنی رو هم بزارید به حساب سلیقه )
ولی اگه ارکسترال کارهایی مثل رضا تاجبخش و بابک زرین و نیکان و افکاری و صفاریان رو ندید بگیریم و فقط از بین هنرمندایی مثل سیروان یا کوشان که 90 درصد آثارشون الکترونیک بوده و موفق هم بودن بپرسین فکر کنم نظرشون با من یکی باشه
خدایی شادمهر خواننده بسیار توانائیه و بسیار عالی میخونه و این آهنگ ضعیف رو هم با کلی احساس خونده و سطح کار رو بسیار بالا برده و بالاترین نمره رو تو این تیم داره و من که نتونستم ایرادی ازش بگیرم و حتی اگه ازش متنفر هم باشین نمیتونید ایراد فنی از خوانندگی اثر بگیرین .. ولی به قول دیجی مامسی کیفیت صدای وکال خیلی از موزیک پایینتره و صدای شادمهر توش گم شده و اگه از اونم بگذریم کیفیت صدا اینقد تیز و شارپه که باعث آزار گوش میشه و فقط باید سیستم صوتی حرفه ای داشته باشی که بتونی از کیفیتش لذت ببری (به غیر از پایین بودن صدای وکال دقیقا همین ویژگی هارو آلبوم تصویر هم داره) .. شعرش هم که کاملا افتضاح ، اصلا با مضمون و جملاتش که سلیقه ایه کاری ندارم ولی از نظر تکنیکی هم اصلا نمیفهمم ردیف و قافیه اش کجاست و اصلا وزن توش دیده نمیشه ، فقط یه جاهایی زورکی بهش وزن داده که بشه روش ملودی ساخت و شاید شعر رو روی ملودی گفته باشه و به جای ترانه سرایی باید اسم اینکارش رو بزاریم جمله سرایی که روی علی بحرینی رو هم کم کرده حداقل اون اگه شعرش مفهومم نداشته باشه ساختار داره و ویژگی شعر بودن تو اثارش هست .. آهنگشم که چه قشنگ باشه چه مضخرف که اینم کاملا سلیقه ایه و اصلا وارد بحثش نمیشم اصلا تو سبک آثار شادمهر نیست و بیشتر منو یاد آهنگهای بنیامین و حمیدعسگری میندازه .. فقط میتونم بگم میلاد هاشمی یه خرده بیشتر از قبل رو تنظیم وقت گذاشته و نسبت به آلبوم تصویر یه پیشرفت کوچولویی داشته که باعث امیدواریه ولی چون تنظیم رو تمام الکترونیک زده و فقط خواسته ریتم و پایه رو با آکورد مخلوط کنه نشون میده سواد موسیقیش کمه و باید هنوز یاد بگیره و از روش همیشگیش یعنی ترکیب سینتی سایزر و گیتار استفاده کرده و اصلا ساز زنده ای به جز دو تا گیتار نداره و موزیک رو خیلی خلوت و ساده و بدون هارمونی تنظیم کرده و باعث شده بی روح بشه اما تاکید میکنم نسبت به قبل پیشرفت هم داشته ولی هنوز خیلی راه داره .. نوازندگی های هر دو گیتار هم خوب بودن و مخصوصا گیتار الکتریکش نقطه قوت آهنگ بود که استادانه نواخته شده و شاید اگه گیتار پاپ رو هم فرشید ادهمی یا فیروز ویسانلو میزدن یه خرده بهتر میشد چون جنس صدای گیتارشون بهتره ( اسم مارک گیتارشون رو نمیدونم اما صدای بهتری میده) اما گیتار همین آهنگ هم خیلی خوبه و نوازنده خواسته مثل آهنگ کوه از سیم های گیتاری استفاده کنه که شادمهر 20 سال پیش استفاده میکرد و سعی داشته صدای گیتار رو به گیتار قدیمی شادمهر نزدیک کنه .. و از همه مهم تر احساسه که تو این آهنگ جز تو صدای شادمهر نبود
این ایرادات فنی و تکنیکی رو حتی من که میدونم حتی کمتر از 10 درصد سواد موسیقی شادمهر رو دارم متوجه شدم ، یعنی شادمهر متوجه نشده ؟ چرا شده فقط میخواسته به سطح سلیقه کسایی که ازش تعریف میکنن نزدیک بشه و به جای اینکه مثل گذشته سلیقه هارو عوض کنه و به سمت سبک موسیقی خودش بکشونه، برعکس سبک موسیقی شو داره به سمت سلیقه مردم میبره و اینم از برکت تعریف و تمجیدهای بیجاست و مطمئن باشین اگه خودش کامنت هارو تو اینستا بخونه واسه ما متاسف میشه که موسیقی خوب رو از بد تشخیص نمیدیم و به همه آهنگا میگیم شاهکار و اونم چون راحت طلب شده میگه پس چه بهتر کار منم اینطوری آسونتره و چون هوادارام هر چی بخونم خوششون میاد پس نیازی به تلاش بیشتر برای رضایت هوادارا ندارم و همین راه رو میرم و پولم درمیارم
طولانی شد ببخشید .. پرونده این آهنگ رو هم همینجا میبندم و منتظر آهنگ بعدیش میمونم .. به امید یه آهنگ بهتر ..
من نمیدونم چرا شادمهر الکی رفته دنبال سینا پارسیان و هاشمی و... بیاد تو همین تاپیک کلی استاد و موسیقیدان جمع شدند
نقدت رو خیلی دوست داشتم با همش هم تقریبا موافقم، جز قسمت اخرش که امیدی به آهنگ بهتر ندارمنقل قول:
قبل از هر چیزی به امثال آقا مسعود بگم که اگه شما سینا پارسیان رو موزیسین میدونی پس منم موزیسن هستم و نوازندگی بلدم و شعر و ملودی هم میسازم ..شما فکر میکنی پارسیان قبل از شادمهر کجا بوده چرا واسه کسی آهنگی نساخته و با شادمهر فعالیتش رو گسترش داده ؟ حتما مثل من یه جاهایی مثل این تاپیک شادمهر نظر میداده و موقعیتی براش پیش اومده و با هم همکاری کردن و منم میتونم از کانال بابک مافی یا علی لهراسبی باهاش ارتباط برقرار کنم ولی باید قبل از ورود به مافیا پول خرج کنی که من از اون پولا ندارم تازه اصلا و اصلا در حد شادمهر نیستم و کاش سینا پارسیان هم اعتماد به نفس کاذب نداشت و مثل من اعتراف میکرد در حد شادمهر نیست .. موزیسین به امثال شادمهر و افکاری و قمیشی و .... میگن نه پارسیان ولی منکر صداش نمیشم
چون شادمهر کارنامه پرباری داره و یک موزیسین واقعیه من بازم حمایتش میکنم و جزو هواداراش هستم و میمونم و بازم با این چند تا آهنگ ضعیف اونو له نمیکنم و مقصر امثال کسایی مثل مسعود هستن و نباید تقصیرهارو گردن شادمهر انداخت و شادمهر نابغه بوده و همیشه میمونه ولی کاش هوادارنماهایی مثل مسعود کمتر شن تا دیگه شادمهر از همین جایگاهی هم که داره بیشتر سقوط نکنه .. این آهنگها هیچی از اعتبار شادمهر کم نمیکنه فقط داره دست دشمناش رو برای توهین باز میزاره و تو این راه موفق بوده .. کاش یه آهنگ توپ بده و دهن بدخواهاش رو ببنده .. به امید اون روز .. امروز خیلی پرحرف شدم .. آخه وقتی یه آهنگ جدید از شادمهر میاد یا میخواد بیاد کلی ذوق میکنم و پر چونه میشم ... از کاربرا هم عذرخواهی میکنم که اینجا رو با پرحرفی ترکوندم .. اگه بازم خبری چیزی داشتید بگید من میام و میخونم .. خدا کنه حداقل اگه این آهنگ کلیپ داره کلیپش فوق العاده باشه .. دیگه بحثی ندارم و بازم یه مدتی فعالیتم و کم میکنم .. انشالله تو آهنگ بعدی بیام و بگم عجب شاهکاری بود و هممون هم نظر باشیم و تو ذوقمون نخوره و حتی یه نظر منفی تو این تاپیک نباشه و شادمهر به دوران اوجش برگرده چون واقعا لایقش هست ..
نظر لطفته داداش .. چون سلیقه مون تو هنرمند مورد علاقه مون یکیه و جفتمون هوادار استاد شادمهریم پس 80 درصد نظراتمون هم مطمئننا شبیهه .. (sm10) .. ولی امید داشته باش و مطمئن باش شادمهر بالاخره برمیگردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب سراشیبی تلخیه ....
شادمهر راه کسایی رو داره میره که قبلا بهشون خندیدیم و همین بلا هم سر خودش اومده ....
سهوا یا عمدا یا هر چیزی ، شادمهر در هر حال حاضر خواننده و آهنگساز و تنظیم کننده درجه دو تبدیل شده ( متاسفانه )
قبلا یکی دیگه خونده....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو جدی میگم این اهنگ یک دفعه هم کامل نتونستم گوش کنم وسطاش هی قطع کردم
اهنگ خیلی ضعیفه در حد کارهای قبلیش نیست(sm74)
تا امروز اینقدر انتقاد زیر پست شادمهر ندیده بودم. اینم اخرین همکاری این گروه با شادمهر بود.
دوستان تلگرام خودتون رو بروز رسانی کنید و برید تو کانال شادمهر برای پست اهنگ دور شدی کامنت بزارید و انتقاد کنید این قابلیت تازه برای تلگرام اضافه شده
و از ش بخواید خودش کار بسازه
۸۰ نفر پیام دادن
فقط امیدوارم کانال شادمهر دست خودش باشه نه دست ادمین
داداش من هیچوقت نگفتم سینا پارسیان موزیسین خوبیه این اولا... دوما شما حق نداری منو هوادار نما بخونی من از زمان بهار من تا الان عاشق شادمهر بودم و هستم و خواهم بود... سوما من حق دارم از ی ترانه خوشم بیاد و یا نیاد اینجور نیست ک هرکی با نظر شما موافقه بشه طرفدار دو آتیشه هرکی مخالفه بشه هوادار نما.... من از این آهنگ فقط بخاطر صدای شادمهر و خوندنش خوشم اومد وگرنه منکر ترانه ضعیفش نیستم واسه ملودی و تنظیم هم هیچ نظری ندارم چون سررشته ندارم و لازم نیست وقتی کسی از چیزی سردرنمیاره بیاد الکی جو بده ک من استادم...منم مثل همه شادمهریا دوست دارم ک خودش بسازه ک خوشبختانه فکر کنم در آینده ای نه چندان دور ی آهنگ با تنظیم و آهنگسازی خودش میخواد بیاد.... و در آخر بگم ک لطفا وقتی کسی نظر مخالف شما را داره نباید انگ هوادار نما بهش بچسبونیدنقل قول:
خداراشکر.... البته امیدوارم دیگه نره سراغ ی سری بدتر از این گروهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی سال پیش یه گروه احمقی تو اینترنت بودن به اسم آنتی -شادمهر که کاره اینا بود تو سایتای مختلف تا جایی که میشد علیه شادمهر سم پاشی و تخریبش می کردن که البته به مرور زمان محو شدن.
الان متاسفانه بعضی از طرفدارای شادمهر ناخواسته به جای انتقاد دارن شادمهر رو تخریب می کنن. هر چند با نیت خیر
این بنده خدا که اسمش رو مثلا گذاشته خبرنگار افشا کننده اطلاعات و سواد حرفه ایش فوق العاده پایینه
اصلا این دوستان با مفهوم حق موئلف آشنان؟؟ میدونن یعنی چی؟؟
ترانه سرا و آهنگساز یک قطعه مالک مطلق اون اثر هستن و صرفا با دریافت پول اجازه خوندن یک کار رو به خواننده میدن و این حق رو قانونا دارن که یک ملودی یا ترانه رو برای اجراهای مختلف به ادمای مختلف بدن.
این قضیه خیلی توی موسیقی مرسومه خیلی از ترانه ها و آهنگها با صدای چند خواننده اجرا شده. مثلا آهنگ گنجشکک اشی مشی که منفردزاده ساخته یا گل واژه که فرید زولاند ساخته و...
بعد این مثلا خبرنگار احمق تیتر زده سرقت ادبی و تو حرفاشم میگه کاور!!!!!!!!!!!! (sm70)
الان معنی بازخونی شده کاور
دلیلش اینه یه سری طرفدار خاص شادمهر فقط دارن این حرکت رو میکنن وگرنه عموم مردم و اونایی که تو فاز طرفداری افراطی نیستن خوششون اومده. کامنتای این اهنگ تو پیجای دیگه رو ببین اکثرا مثبت مثل تمام کارهای این چند وقت اخیرشنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نکته جالب دیگه هم سیاست امیر فرشباف این وسطه! زمانی که خودش تهیه کننده یه کاری باشه تمام کامنت های این چنینی از صفحه شادمهر پاک میشه و کامنت گزاران هم بلاک میشن. ولی سره اهنگ کوه و این اهنگ میبینی هیچ اتفاقی نمی افته و دموکراسی کاملا برقراره (sm2)
از اون عجیب تر سره اهنگهایی که خودش نقشی توشون نداره مثل کوه و همین اهنگ اخری کانال و صفحات نسل شادمهر و وابسه به نسل شادمهر اصلا انگار نه انگار!! حتی خوده امیر فرشباف هم تو صفحه اش این اهنگارو نمیزاره!!! بعد واسه ورژن دوم اهنگ "غرور" خودش رو جرواجر میکنه...
(البته من در مجموع از کارهایی که فرشباف واسه شادمهر تهیه کرده بدم نمیاد ولی دو رویی و سیاست این مدلی بده)
حق اشتراک نیست که ترانه هر گوهی خواستن بخورننقل قول:
نوشته اصلی توسط fdd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو پول میده که کس دیگه اون اهنگو نخونه ترانه سرا و اینا بیاد اینو بخوره