قبولی بابا...نشدیم یه ترم دیگه میخونی..والانقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قبولی بابا...نشدیم یه ترم دیگه میخونی..والانقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Wild Tales
(sm120)عجب امتیازی داره
آقا احسان و آقا نوید خدایی به من ربطی نداره ولی در کل بخوام بگم ارزش نداره همش درگیر دعوا باشیم بیخیال دیگه بچه که نیستیم
برین از دل همدیگه در بیارین اونیم که کینه به دل گرفته دیگه مشکل شما نیست به مرور زمان اگه شما حرفی نزنی پاک میشه
تو دعوا طرف از روی اعصاب خوردی یه چیز میگه اون یکیم یه چیز دیگه که دعوا شروع میشه مهم اینه بعد از دل هم همدیگه دربیارین
(sm111) (sm50)
(sm120)ریدینقل قول:
اتفاقا بدم گفتم تکراری میشه یه چیز دیگه گفتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم از دانشگاهه بهم ميخوره (sm2)ديگه طاقت ندارم يه ترم ديگه اونجا درس بخونم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) اشترم چقد کم حرف شدی
(sm169)
داری نوازش میکنی که بن نشی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه دختر ندارین لابد(sm120)نقل قول: