من ندیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من ندیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دلشکسته هم دوس دارم(sm120)
از این فیلمای ژیگولی مثل آتش بس هم خوشم نمیاد(sm120)
دویدن تنابنده توو 7 دقیقه تا پاییز (sm50)
ها خوب بود ... به آواتارتم می خوره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان که کلا اکثر فیلما تِمشون خیانت شده!! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها فیلمساز خوب و خوش فکریه ....کلا خاصیت فیلمایی که تحت تاثیر اجتماعن اینه دیگه!بالاخره مخاطب فیلماش جامعه امروز (sm120)
من زیاد حال نکردم ...در حد تله بود(sm120)نقل قول:
احسنت بر تو....چه خوب گفتی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر این فیلم قرار بوده 2 اپیزودی باشه که یک بار تنابنده بچه ی خودشُ نجات میده یه بار بچه ی دوستشُ و اتفاقات هر کدومُ نشون میداده
بالخره اون طوری نمیشه...شاید اون طوری ساخته میشد خوب بود(sm50)
اوققققققق (sm120)نقل قول:
از دیدن واکنش پنجم هم خوشم میاد شاید به خاطر اقتدار هاشم پور(sm120)نقل قول: