توانمند و بی ادعا....خوشم میاد ازش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
توانمند و بی ادعا....خوشم میاد ازش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی دونستم... آره جالب می شد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونُ که گذاشتم دانلودکنید....خیلی دوس دارم این آیتم شوخی کردمُ(sm120)
سعید راد هم خوبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرهم هم اگر با گروه بازیگری حرفه ای ساخته میشد فیلم بدی نبود (sm120)
چی جالب (sm50)نقل قول:
من نخ شب جمعه رُ بزنم بیام(sm50)
آهان مرهم رو هم دوس دارم (sm50)
اخراجی ها و رسوایی و معراجی ها از قلم افتاد(sm120)
خط ویژه هم بد نیس(sm50)نقل قول:
آشغاله .. پدر سگ (sm77) ... پازولینی وازلینی ... با خانواده می بینی ؟ (sm120)نقل قول: