چقدر تو بی ابرویی خوبه ازت ادم پول قرض بگیره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر تو بی ابرویی خوبه ازت ادم پول قرض بگیره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پولمو دادن نصفشو میدم تو نفری یه مانتو نخی میخریم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مانتویی که من میخام.گرونه همشو بده(sm120)نقل قول:
بانک میزان دیگه (sm120) پولاشو وام داد به پدیده ورشکست شد الان رو دراش دو تا تخته ضربدری زدن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه بعد از اون رفتم پولامو گذاشتم یه بانک دیگه چند روز پیش دیدم ملت ریختن پولاشونو بگیرن گویا اونم داره ورشکست میشه فکر کنم عامل نحسیشون پولای منه(sm2)
تر خدا جاي ديگه سرمايه گذاري نكن(sm2)نقل قول:
هر روز میام دم خونتون میشینم (sm120) عرق ریختم واسه اینا میفهمی عرقنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبختی میترسم بذارمشون خونه خونمون آتیش بگیره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) نیا دم خونمون نحسیت میگیرتمنقل قول:
مخلصم(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده من.واست نگه دارم(sm2)نقل قول: