غم مرا به غم دیگران قیاس مکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که من نشانه ی غمهای بیقیاس شدم ...
نمایش نسخه قابل چاپ
غم مرا به غم دیگران قیاس مکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که من نشانه ی غمهای بیقیاس شدم ...
(sm59)
فقط عرق کشمش طبیعی الکلی دوست نمیدارم بچه میزنن فقط اونم بخاطر عروسی و خوش بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که دوستات رفتن قمار 8و 9 وگرنه یه عکس میگرفتم ازشون تقدیمت میکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر این سفره هنوزم یه نفر ... (sm50)
(قبل از اون صدای خانمِ که اینو میگه اصلا دنیا رو سرم خراب میشه هر دفعه که گوش میدم)
نه طریق دوستان است و نه شرط مهربانینقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که به دوستانِ یکدل ، سرِ دست بَرْفشانی ...
حالم که به هم میریخت جز حرص نمیخوردم... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگذار که آتش بزنم حاشیه ام رانقل قول:
تا پر کنم از عطر وجودت ریه ام را
کارم شده تلقین بکنم غصه ندارم
افسردگی مطلق هر ثانیه ام را
زیباتر از آنی که به تشبیه بگنجی
نظم تن تو ریخت به هم قافیه ام را
من مرد عمودی زمین بودم و امروز
از مرحمت عشق ببین زاویه ام را
در هندسۀ گیج جهان آنچه مهم است
اسم تو سند خورده دل عاریه ام را
توجیه من این است دلم مال خودم نیست
با قاعدۀ عشق بخوان فرضیه ام را
امید صباغ نو ...
نقل قول:
نفسی بیا و بنشین سخنی بگو و بشنو
که به تشنگی بمردم بر آب زندگانی
غم دل به کس نگویم که بگفت رنگ رویم
تو به صورتم نگه کن که سرایرم بدانی
ما عقل به صد جام لبالب ندهیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک پرتو دل به هفت کوکب ندهیم
با ناز فروغ شب مهتاب بگو
ما یک دم صبح را به صد شب ندهیم ...