سجاد این همه ماله گرفتی دستت حرکت اسلامگراها رو ماله کشیدی ، یک بار جای اینکه بگی اسلام اینجور نیست بگو من اینجوری نیستم .
نمایش نسخه قابل چاپ
سجاد این همه ماله گرفتی دستت حرکت اسلامگراها رو ماله کشیدی ، یک بار جای اینکه بگی اسلام اینجور نیست بگو من اینجوری نیستم .
دنیا که اینجوری نمیمونه همیشه ...
(sm120)میگم که سخت ترین کار دنیا دفاع از حماقته عسلامم گل سر سبد این قضیس
(sm141) این شکلک اسمیههههههههه (sm30)
وااااااااای به دردی که درمان ندارد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسب حیوان نجیبیست
دو سه روزه دارم کتاب تاریخ اسلام شهیدی که یک شیعه گرای خیلی مزخرف تعصبیه رو میخونم . یعنی دیوث ریده به هویت ایران و ایرانی . کل کتابهای تاریخی نوشتن علت شکست ایران تو جنگ قادسیه با اسلام ، شرایط نا به سامان جوی بوده ، این دیوث نوشته تاریخ نویسان بی جا نوشته اند که شرایط جوی عامل شکست ایران بوده است ، بلکه قدرت مذهبی و نیروی ایمان و عقیده **** اسلام باعث پیروزی آنان شد . فقط یه حروم زاده بی هویت میتونه مملکت و هویتشو فراموش کنه بره واسه عربا بخوره .
تو هر صفحه هم چهار بار مینویسه قبیله فلان چون توان مقابله با **** اسلام را نداشت ، ناچار به پذیرفتن دین اسلام شد .
جالبه که بعد از مرگ حضرت محمد همه اونایی که با ترس مسلمون شده بودن ، برگشتن از اسلام که دوباره تو دوران عثمان بهشون حمله میشه و مسلمون میشن .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(19 کاربران و 15 مهمان ها)
یک نفر تو این جمع یکی از دستاوردهای اسلام تو این 14 قرن رو بگه من دیگه خفه میشم . فقط یکی