لره ﺩﺍﺷﺖ ﺗﻮ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺩﺍﺩ ﻣﯿﺰﺩﻩ : ﮔﻮﺭ ﭘﺪﺭ ﭘﺪﺭﺳﻮﺧﺘﻪ ﯼ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻭ
ﺭﮊﯾﻤﺶ .
بسیجیا میریزن سرش ﻣﯿﮕﯿﺮﻧﺶ ﻣﯿﮕﻦ : ﭼﺮﺍ ﺑﻪ ﻧﻈﺎﻡ ﻓﺤﺶ ﻣﯿﺪﯼ ؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﯿﮕﻪ : ﮐﯽ ﺑﺎ ﻧﻈﺎﻡ ﺑﻮﺩ؟ ! ﺍﺳﻢ ﺯﻧﻢ ﺍﯾﺮﺍﻧﻪ، ﺭﮊﯾﻢ ﮔﺮﻓﺘﻪ، غذا نمیپزه������(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ﺭﮊﯾﻤﺶ .
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﯿﮕﻪ : ﮐﯽ ﺑﺎ ﻧﻈﺎﻡ ﺑﻮﺩ؟ ! ﺍﺳﻢ ﺯﻧﻢ ﺍﯾﺮﺍﻧﻪ، ﺭﮊﯾﻢ ﮔﺮﻓﺘﻪ، غذا نمیپزه������(sm2)
ﺭﮊﯾﻤﺶ .
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﯿﮕﻪ : ﮐﯽ ﺑﺎ ﻧﻈﺎﻡ ﺑﻮﺩ؟ ! ﺍﺳﻢ ﺯﻧﻢ ﺍﯾﺮﺍﻧﻪ، ﺭﮊﯾﻢ ﮔﺮﻓﺘﻪ، غذا نمیپزه😂(sm2)
خوب یه روزه انجام شده (sm118) اما تاریخش خیلی دیره اینطوری فیکس این همه زمان عقب میمونینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت میتونی درخواست بدی زمان بندازی جلو مثلا بشه 1 یا 2 ماه دیگه
انوطوری وقتی بیفتی تو خدمت میفهمی کار درست انجام دادی 7 8 ماه دیگه خیلی زیاده همین ور سال برو تا از زندگی جلو تر بیفتی (sm10)
حالا نمیشه من عکس نزارم میترسم عکسم پخش شه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عکسم تمام رخه مثل شما هنری نیست(sm25)
طرف گفته دی هم میتونم بندازمت... از خودم بپرسی که نظرم روی آبانِ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفته میندازه س%p&ا#ه توی شهر (sm132)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لوس نکن خودتو بذار (sm2)
چه بهتر همونو بذار (sm10)
همه جوره موردای بی اخلاقی داری(sm2)نقل قول:
گارانتی داره بچه ـم نشد پس میبرم (sm2)نقل قول:
ﻧﻤﺎﻳﻨﺪﻩ ﺯﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﻣﺠﻠﺲ ﮔﻔﺖ :
ﺗﺎ ﺍﻳﻦ ﺷﻜﺎﻑ ﺩﺭ ﺑﯿﻦ ﻣﺎﺳﺖ،
ﺁﻗﺎﻳﺎﻥ ﺑﺮ ﺭﻭﻱ ﻣﺎ ﺳﻮﺍﺭﻧﺪ !
ﻣﺠﺮﻱ ﺍﺧﺒﺎﺭ ﻧﺎﺷﻨﻮﺍﻳﺎﻥ ﺑﺮﺍﻱ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﺍﺩﻥِ ﺍﻳﻦ ﺧﺒﺮ، ﺍﺧﺮﺍﺝ ﺷﺪ !!!!!!(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
نوید شمارم پی اخ شد برات /
از این ب بعد فقط پست سیاسی میزارم .
. . . تخــ*مشم دارم :) . . . .
دختره اوباما رو دیدین چه کــ*وسیه؟؟ ������������������������(sm2)
از این ب بعد فقط پست سیاسی میزارم .
. . . تخــ*مشم دارم :) . . . .
دختره اوباما رو دیدین چه کــ*وسیه؟؟ 😍😊😂😂(sm2)
میدونید چرا کانگرو زود ازدواج میکنه ؟؟
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
نمیدونید ؟؟؟؟
_
_
_
_
_
_
_
_
آخه طفلکی دستاش کوتاهه نمیتونه جــ*ق بزنه ....
بگی شنیدم میبرمت استرالیا کانگورو کــ*ونت بزاره.������
میدونید چرا کانگرو زود ازدواج میکنه ؟؟
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
نمیدونید ؟؟؟؟
_
_
_
_
_
_
_
_
آخه طفلکی دستاش کوتاهه نمیتونه جــ*ق بزنه ....
بگی شنیدم میبرمت استرالیا کانگورو کــ*ونت بزاره.😂
مال 4سال پیشه(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
به به چشممون به جمالت روشن شد (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم مالِ پارسال پاییزه
مردم چه پرررو شدنااااااا....ߘ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
امروز تو تاکسی پسره بغل دستم نشسته بود یهو دستمو گرفت برگشتم چپ چپ نگاش میکنم ...
میگه الکی مثلا ما زن و شوهریم!!!!!!
.
.
.
.
منم ولش نکردم بردمش خرید گفتم الکی انگار داری واسه خانومت خرید میکنی(sm70)
ﺷﺒﯽ ﮔــــﺮﮔﯽ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﺭﺍ ﺩﯾﺪﻡ . . .
ﺑﺎ ﻻﺷﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻮ ﺩﺭ ﺩﻫﺎﻥ ﺑﻪ ﮔﻠﻪ ﺁﻣﺪ…
ﮔﺮﮒ ﻫﺎﯼ ﮔﻠﻪ ﺷﺎﺩ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺷﮑﺎﺭ ﺍﻭ …
ﭘﺮﺳﯿﺪند ﭼﺮﺍ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﯽ ﮔــــــــﺮﮒ ... ؟
ﮔﻔﺖ: ﺩﺭ ﺳﯿﺎﻫﯽ ﺷﺐ ﭼﺸﻤﺎﻧﺶ ﺭﺍ ﺩﯾﺪﻡ
ﺩﻟﻢ ﺭﺍ ﺭﺑﻮﺩ…
ﺷﻨﯿﺪﻡ ﺻﺪﺍﯼ ﺳﮕﺎﻥ ﻭﻟﮕﺮﺩ ﺭﺍ …
ﺩﻭﯾﺪﻡ…
ﭘﺮﯾﺪﻡ…
ﺯﯾﺮ ﮔﻠﻮﯾﺶ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﻭ ﺩﺭﯾﺪﻣﺶ …
ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺷﺘﻢ,
ﺍﻣﺎ…
ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﻃﻌﻤﻪ ﻣﻦ ﻧﺼﯿﺐ ﺳﮕﺎﻥ ﻭﻟﮕﺮﺩ ﺷﻮﺩ...(sm172)
مکارم شیرازی خطاب به رامبد جوان:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خیلی میخندیا.....������������������
حواست باشه������(sm70)(sm2)
مکارم شیرازی خطاب به رامبد جوان:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خیلی میخندیا.....😳😳😳
حواست باشه😳(sm70)(sm2)
نامه ی صابر برایِ برگرداندن زنش:
خانم جان شنیده بودم زیبارویان بی وفایند؛
آخه تویِ دماغ دراز، کله اسبی،
عــ*ن چهره چرارفتی؟
قهری مثلا؟؟؟!!!
������������������������
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامه ی صابر برایِ برگرداندن زنش:
خانم جان شنیده بودم زیبارویان بی وفایند؛
آخه تویِ دماغ دراز، کله اسبی،
عــ*ن چهره چرارفتی؟
قهری مثلا؟؟؟!!!
😜😜😜😜
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصفهانیه مرغش میمیره گریه میکرد،دوستش میگه من بابام مرد ایقد گریه نکردم...
اصفهانیه میگه:بابات تخم میذاشت؟!!!(sm25)(sm2)
یک خانوم ممکنه از یه اقا هزار چیز بخواد!؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اما یه اقا از بس كه آقاست، از هزار تا خانوم فقط یه چیز میخواد ...!!
جمله سنگين بود تا آخر سال خدا يارو نگهدارتون! ������������(sm2)
یک خانوم ممکنه از یه اقا هزار چیز بخواد!؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اما یه اقا از بس كه آقاست، از هزار تا خانوم فقط یه چیز میخواد ...!!
جمله سنگين بود تا آخر سال خدا يارو نگهدارتون! 😊😃(sm2)
قزوينيه ميره داروخانه ميگه99 تا كانــ*دوم بدين.داروخانه اى ميخنده ميگه يكدفعه بگو 100تا ديگه! قزوينيه ميگه اگه كــ*ونت ميخاره 100تاش كن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنوووووووووووون عزيز دلممممممم (sm19)(sm127)(sm134)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يكي از فاميلامون رفت پليس +10 بهش گفتن برو كافي نت دفترچه بگير تو دفترچه تاريخي كه ميخواي اعزام شي و جايي كه دوست داري خدمت كني ( س.پاه يا ار.تش يا نيروي.انتظامي) رو تيك ميزني و مي بري پليس+10 . تو اينكار رو نكردي؟نقل قول:
خدا خفت كنه نويد(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
يني عاشقتم (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(s m30)(sm30)نقل قول:
آتي تو هنوز بيمارستاني؟(sm77) چرا؟(sm74)نقل قول:
نقل قول:
يكم شبيه آواتارته (sm59)
به حسین میگن آخرین بارى كه بابات نوازشت كرده و با مهربونى باهات بازى كرد كی بود؟ميگه :واى يادش بخير اون زمانى بود كه من هنوز تو تخــ*ماش بودم !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره متاسفانه. دعا کن خانومی درست میشه ایشالا (sm172)
الهي (sm127) اميدوارم هر چه زودتر با سلامتي كامل مرخص شي عزيزم (sm19)نقل قول:
مرسی(sm19)نقل قول:
اتی ولی اینجا دستات پیر نشدن ها(sm2)
این همه مو چطوری نگه میداری خدایی سخته ولی خوشگلن. موهای خواهر خودم هم درازن یه 10سانت کوچکتر از مال تو(sm59)
وزارت بهداشت به دو تا رسولامون اعلام کرد
پس از استفاده از کانــ*دوم
از ان به عنوان نوشمک استفاده نکنید(sm70)(sm2)
اون چیز چیه؟ چون من جوان چشم بسته ای هستم و تاحالا از این چیزها نه دیدم نه شنیدم واسه ذهن کنجکاوم میپرسم(sm120)نقل قول:
استاد دانشگاه دستگاه تناسلی زنان رو روی تخته میکشه، نوید میزنه زیر خنده ،استاد میگه: چیه تا حالا کــ*س ندیدی ؟میگه چرا ادم کــ*س کش با تحصیلات عالی ندیده بودم!
یعنی شبیه محسنم من؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اینستام چندتا جدیدشم گذاشتم(sm59)
مینا حالا که چهره ام هم دیدنی این زن من کی اماده میشه بیام ببرمش(sm2)
مینا میبینی چقدر پیر شدم!!!(sm74)(تیکه اتی(sm70))
زنه میره دکترمیگه اقای دکترمن کــ*سم مودر نمیاره!دکترمیگه خانم شماهفته ای چندبارسـ*کس میکنی؟ میگه روزی 5بار!دکترمیگه خانم تاحالا دیدی تو اتوبان چمن دربیاد.؟(sm70)(sm2)
نقل قول:
یکم خجالت بکش دختر امروز دیگه مرز که هیچی از جوم گذشتی(sm2)
تابلو یک کبابی در قم (نزدیکِ خونه یِ مجی اینا):
در این مغازه جلوی شما سیخ میشود!
(sm70)(sm2)
من از این سوسول بازیا استفاده نمی کنم (sm2)نقل قول: