من کارت پایان خدمت هوشمند دارم که تا الان ازش هیچ استفاده ای نداشتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من کارت پایان خدمت هوشمند دارم که تا الان ازش هیچ استفاده ای نداشتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی نظیره این شعرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا حضرت مولانا (sm50)
(sm81)(sm81)(sm81)
بپرسنقل قول:
مهندس دکتر بابا اسی متخصص در تمامی امور در خدمت شماست (sm2)
خوب کارت هوشمند ملی گرفتم چیکار کنم (sm2)
موقع تحویل گرفتن چی اونجا از خودت نشون دادینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون برگه رسید که وقتی ثبت نام کردمو گم کردم
در عین ناباوری اس اومده برام فردا برم بگیرم البته یه 5 ماهی طول کشید ولی خب من رو 10 ماه حساب میکردم(sm2)
شنیدمم عکسایی گرفتن اکثرا تخمی دراومدن البته من مدل موم رو بخاطره اینکه شاید یه جایی به کار بیاد گفتم ارایشگرم مدل بسیجی بزنه(sm2)
اسی حالا همیشه اینجا ول میچرخی یه بار کار دارم باهات اصلا پیدات نیست(sm2)