کیفیت درسته ولی خوب ریپ نمیکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mil@d-F [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کیفیت درسته ولی خوب ریپ نمیکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mil@d-F [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از سه روز مداوم گوش دادن برای من شادمهر همچنان همان شادمهره. نترس و اهل ریسک و لب تیغ راه رفتن و همیشه دنبال نواوری بودن.
(sm10) کاملا درسته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قدری بی هوا امروز هوای حالمو داری
به جز عاشق شدن راهی
جلوی پام نمیذاری
غرور تو نگاهِ تو
یه کوه امید بهم میده
کسی میفهمه چی میگم
که لبخند تو رو دیده
شادمهر (sm127)
بهتر میشه حتماً بعد از تو
دنیای من اما تو
مجبور میشی آخر یه روز
پس بگیری حرفاتو
(sm50)
داداش اینو نگو بهت انگ هوادار نما میزنند..اینجا هوادار واقعی کسیه ک ضد شادمهر حرف بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا فقط خودشونو اذیت میکنن شادمهر مثل یه قطار پرسرعت در حال حرکته و هیچوقت به عقب برنمیگرده حالا چه با قدرت چه بی قدرت نگاهش همیشه سمت جلوست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی خبر دیگه هم ب هوادارای اصیل شادمهری بدم ک کار بعدی شادمهر هم با حسین قربانپوره و بازهم خبری از آهنگسازی و تنظیم خودش نیست...
بازم حسین قربانپور بهتر از ایناست
یه کارم هست که همه کارش خودشه ویولن هم زده توشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قطار که میگی قطار تهومه که داری میبینیشنقل قول:
اصن اهنگ عجیب غریبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی میشینه به دل لامصب :))
اره منم همون ورژن رو گوش میدم فقط
اوه اره ماندگار هم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل پاپ کرن مصاحبه کردن باهاش که چرا تغییر سبک دادی و این حرفا گفت تو البوم پاپ کرن یه اهنگ دارم به اسم ماندگار که همونیه که هوادارا میخوان از شادمهر :)))) و واقعا هم همون بود . توله سگ قشنگ میدونه هوادارا چی میخوان ولی کرم داره اصن حال میکنه اذیت کنه هوادارا رو . هی کارای عجیب غریب میده . من اینده رو خیلی دوست دارم ولی هیچوقت اگه جای شادمهر بودم اینده رو نمیدادم بیرون اونم با ویدیو که بیشتر دیده شه :| خیلی وقتا نمیفهممش و تصمیماش برام گنگه
یه کاری بود که زمانی میگفت فوق العاده شده برا شادمهر ساختیم کدومه ؟ لغو شده اونم ؟ همونی که زیگورات هم میگفت ویدیوش رو ساختم و بهترین کارم هست (sm1)نقل قول:
واقعا حرفای یه سری خیلی خنده داره!(sm2)
آهنگ مگه قشنگ نیست؟ چرا دنبال خبر آهنگ بعدی میرید؟! به این زودی دلو زد!!؟(sm55)
تو کانال حسین قربانپور عضو بشید اهنگهایی که ساخته و پخش نکرده رو میزاره واقعا زیبا هستند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب بدبختیه بخدا :)))))
دفعه بعد یادمون باشه واسه انتظار از چیزی ازتون اجازه بگیریم که بهتون بر نخوره (sm70)
بعد از انتخاب و تقدیر هم ما منتظر اهنگ بعدی بودیم
هر روز اهنگ بده
هر روز هم تقدیر بسازه بده
فرداش بیصبرانه منتظر اهنگ بعدیش هستم و از هر طریقی خبر اهنگای بعدیش رو دنبال میکنم و واسه اینکار نه نیازی به اجازه کسی دارم نه به کسی ربطی داره (sm128)
اهنگ جدید سینا پارسیان منفی پنج. چقدر بوی کارای شادمهرو میده
بعد البوم طرفدار هم یه مصاحبه کرده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفته بود من الان صدتا اهنگ مثل تقدیر و ماندگار دارم که پخش کنم ولی دوست ندارم کار تکراری بدم
(sm2) خودت جواب خودتو دادی!! هر روز آهنگ بده اما کارای خودش که موندگار باشه. نه این آهنگای معمولی که بعد یه هفته میره تو آرشیو...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضمنا با تو نبودم جو گیر میشی خودتو قاطی میکنی(sm120)
آهنگ خوباشو خودش میخونه!(sm128)نقل قول:
شادمهر دیگه زیادی داره تغییر میکنه
چقدر بی نظیر و فوق العاده زیبا خونده
یه دونه ای شادمهر (sm127)
سینا هم زیبا خوندهنقل قول:
وقتی کسایی ک ادعای شادمهری بودن دارند و میاند اینجا میگند احمدوند بهتر از شادمهره دیگه تا ته خط را برید ک اینجا چ خبره. .. حاضرم قسم بخورم اگه شادمهر هم خودش بسازه بازم همینا میاند میگند ضعیف بود و شادمهر دیگه شادمهر سابق نیست..نمونش را تو آهنگ تصویر و نقطه ضعف دیدیم ک بازم آقایون ایراد میگرفتند...شادمهر ده تا آهنگ دیگه هم مثل تقدیر و سبب و انتخاب بده بازم هستند کسایی ک بگند ضعیفه...کلا ایرانی جماعت فقط دنبال بهونه و نق زدنه
مقایسه با احمدوند که کاملا اشتباهه. این که تصویر و نقطه ضعف هم یه سری ایراد گرفتن احتمالا به خاطر تنظیم کار بوده که اون حس ملودی رو نتونستن خوب در بیارن. کلا شادمهر وقتی ملودی میسازه اون احساسی که میخواد باید با تنظیم خودش همراه باشه که جوابو بگیره. مثلا تو آلبوم تجربه قطعه تکرارم نکن فوق العاده است و کاملا مشخصه کار نسبت به باقی ترک ها متفاوته و لول بالاتری داره چون شادمهر خودش بهتر میتونه برای ملودی خودش ساز بچینه و به اصطلاح ارنج کنهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm19)نقل قول:
هوس کردم برم آلبومو گوش بدم دوباره...
اینکه تابلوعه دروغهنقل قول:
احمدوند رو مقایسه نکردم گفتم احمدوند الان صدرد صد بهتره ! چرا؟ چون احمدوند کجا؟ میلاد هاشمی کجا؟نقل قول:
این موزیک های جدید شادمهر در حد سامان جلیلی نه احمدوند
خیلی قشنگه مخصوصا اهنگ چرا هر چی که خووبه زود تموم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تورو از دور دیدن آرزوم میشه
بعد از تو هر عشقی فقط یه بازی شد / دلم به اشکای هر عشقی راضی شد / بعد از تو دنیای عشقو هوس دیدم / به هر چی احساس خیالی خندیدم / ... ترانه سرا : آرش ایزدی
وای که جای دل تو سینت انگار که سنگ و سربه
بگو از کجا آوردی اون چشای مثل گربه(sm47)
آخه با هررررر کی ب غیر از من حالت خوبه
یعنــــــــی چــــــی ؟(sm50)(sm25)
اون 1 ثانیه ی دختره چی می گ ؟ (sm50)
آره منم فک می کنمنقل قول:
شادمهر دلش می سوزه واسه اونا (sm50)
ولی کاش دلش واسه خودشم می سوخت (sm81)
صداشو دوس داشتم مثِ همیشه (sm127)
ترانه (sm25)
آهنگسازی ، تنظیم (sm98)
حالا مهم نیس (sm74)
اون تیکه ای که می گه ووو ووو وووو ووو رو دوس داشتم
اون ی تیکه صدای زن چی می گ ؟ (sm81)
از دو تا کار قبلی بهتر بود کمی
یادمه آهنگ ک می اومد 4 ساعت نمی تونستم از جام پاشم کار دیگه انجام بدم (sm81)
4 ساعت وافعی نه مَجاز (sm59)
ی همچین کاری می خوام
امیدوارم ک بشه (sm81)(sm127)
.
.
من ک طرفدارِ توام (sm81)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
ی پستم گذاشته بود اینستا با ی تیکه آهنگ از ترانه ی مونا برزویینقل قول:
اسمش اعتراف بود چی بود
بعد گفته بود من کلی از این کارا می تونم انجام بدم ولی نمی خوام (sm54)(sm98)
نقل قول:
این از کجا اومد ؟ (sm77)