(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
خطر ایدی تلگرام رو اگه دوس داری برام پیام خصوصی کن. تا اونجا هم با هم باشیم البته من الان ندارم ولی چند روز دیگه میزنم
قدیما همه چی نصب داشتم ولی الان از داره دنیا فقط یه دونه واتزاپ دارم(sm2).نصب کردم خبرت میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کَره اومده اسپانسره برنامه ورزشی شده.(sm2)
اینا 2 نقطه مقابل همن.(sm120)
عسلام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه. واتزاپ رو ولش کن . تلگرام نصب کن الان همه دارن کوچ میکنن تلگرام نشون میده کیا انلاینن خیلی توپه یا لاین. اینم که میگن نمیدونم ***** میشه به زودی چرته دیگه مثل قدیم نمیان یه برنامه یا شبکه اجتماعی رو کامل ببندن. **** هوشمند میکنن مثل اینستانقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
کره عسلـ ام دوس دارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بخاطره این حرفا پاک نکردم.سره یه ماجرایی که یه دختره برام درست کرد مجبور شدم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول: