علی رهبری و آرین بهاری همکارن و با هم یه گروه دارن دیگه اسیر هم نیستن که هر کدومش خارج از گروه زندگی و کار خودشون رو دارن
نمایش نسخه قابل چاپ
علی رهبری و آرین بهاری همکارن و با هم یه گروه دارن دیگه اسیر هم نیستن که هر کدومش خارج از گروه زندگی و کار خودشون رو دارن
واسه فیلم ویل اسمیت ویتنامی اومده.پرتغالی اومده.صربی اومده.رمانیایی اومده.کره ای اومده.یونانی اومده.اندونزیایی اومده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد فارسی نیومده.من حق ندارم به این کونکشا فحش بدم اونوقت؟
آقا دکمه غلط کردم کجاست؟ :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین دیشب یادی کردم از جعفر پناهی
ببیند چه فیلمی گرفته از یه شب خیابون گردیش تو شوش و حوالی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عزیزم نفرمایید شما عزیز دلینقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مازیار قربونت بره(sm2)(sm2)
کماکان کوشان در حال گند زدن به سابقه ی هنری نداشته ی خود است ...
مازیار دیگه کیه؟نقل قول:
من فقط نمی دونم چرا فن هام نیومدن شما رو ادب کنن:))
دیدی گرافیک اولش که لوگوی وارنر و ایناست چقدر خوشگله و لایته.کامل سفیده یاده محصولات Nivea Sensetive افتادم که برای پوستای حساسه و سفید رنگنن.این فیلمم برای ادمای حساسه(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی واسه ما ساختنش ... (sm74)نقل قول: