گشت چند شب پیش گرفتمون (sm2)
عدم رعایت شئونات اسلامی (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
گشت چند شب پیش گرفتمون (sm2)
عدم رعایت شئونات اسلامی (sm2)
(sm98)بیشتر دنبال سریالای متفاوتم خسته شدم از مافیا و قتل این چیزانقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه تو خیابون کلنجار میرفتی ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نکنه کیون لخت بودی
اینم نگاه متفاوتی داره ، همش جنگ و جدال نیست ، بیشتر در مورد مغزها هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا دیدی اصلا ؟!
Outlander
مثلا با اینکه درام کاملا ساختار شکنه داستانشم که خیلی جذابه
ن ِ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه با دوز دختر تو ماشین بود داشتیم می چرخیدیم تو خیابون ساعت 8 شب اینا بود باو من حواسم نیود رفتم تو یه خیابون خلوت ..دیدم ماشین گشت امنیت اخلاقی پشت سرمهنقل قول:
..وایسادمو کلی خایه مالی کردم نبردمون (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)لامصب هرکی میرسه میخواد فرو کنه به دخدرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]