سعادت نداشتن تو بعضی چیزا خودش یه سعادت به حساب میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سعادت نداشتن تو بعضی چیزا خودش یه سعادت به حساب میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه 5 دقیقشو دیدم یه چیزایی فهمیدم ولی دلمنیومد تا زیرنویس نیومده بشینم پاش(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه :))
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
این میثم ابراهیمی حالش خوب نیست تو آلبوم دیگه چرا اول ترک اسم خواننده رو میگه (sm2)
نیومده تا حالا مثل ماها
تو کل شهر پیچیده اسم ماها
دستات بده پس به من
دستبند بزن به دست من
آخه این چیه ...
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منکه گذاشتم اخره شب دانلودش کنم تازه اگه بیدار بدم
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برعکس کار کرده اگه آلبوم اولش بود میشد بگی دفعه اولش بود بلد نبوده ولی ترانه هاش فاجعه استنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازار قم از نقل لبت رو به کسادی است
بیچاره نکن حاج حسین و پسران را ... (sm50)