گفت دستت دور گردنش بوده (sm2) گفتم گو نخور دیگه یه دسی نزن واسه من (sm2) شانس آوردم 5 دقیقه قبلش نگرفتمون (sm2)
ولی تعهد گرفت (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
گفت دستت دور گردنش بوده (sm2) گفتم گو نخور دیگه یه دسی نزن واسه من (sm2) شانس آوردم 5 دقیقه قبلش نگرفتمون (sm2)
ولی تعهد گرفت (sm70)
برقا رفته بودن الان نقلتو دیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسینو(sm19)
مگه از جونم سیر شدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)بین اون اسکاتلندیا کک مکی این شیشه رو انداختننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که همه میخوان دختره رو بزنن زمین حال نمیده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
the kenick رو ترجیح میدم
ببین یک قسمتو(sm2)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)خوب شد لامپ 100 اکرانش عقب افتاد
کاش میگرفت ، چای و شیرینی میفتادیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریده بودم اولش به خودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشد که بشه (sm120)نقل قول: