هرچی یوزر اوراقی هست مال خطره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هرچی یوزر اوراقی هست مال خطره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله وکیلم درست میفرماید.من اون نیستم اونم من نیستم من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hell [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm145)(sm2)
میلاد انتقام منو از این ممه بگیر منو از دست میخواد لاکار کنه(sm2)
این واژه رو به کار نبر دیگه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عشقم ببین من الان فحش به اون *** **** نمیدم
کاریم نداشته باش(sm2)
پیرو همون عکسی که امیر گذاشت باید بری پدافند غیر عامل(sm2)
همین که هم لیورپولی تشریف داره و هم لنگی براش بسه (sm2)
(sm2)
مَمَه گفتم ایرادی نداره.خب یوزرشه ایرادی نداره(sm2)نقل قول: