طمع نکنین
کم ببر ولی تعداد رُ ببر بالا
یه دفعه بخوای 300 400 ببری نمیشه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
طمع نکنین
کم ببر ولی تعداد رُ ببر بالا
یه دفعه بخوای 300 400 ببری نمیشه (sm120)
چرا یهو خفه شدین !؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هفته پیش برد گاز متان لیگ دو رومانی گرفتم (sm2)
Creteil - Sochauxlose : 3.75نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Troyes - Orleanswin : 1.75
Paris FC - Colomierswin : 1.57
منظورم اینا بودن (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضریب این فرم از همه بیشتر بود (sm2)(sm30)
خب لیگ ایران میگرفتی بهتر بود که (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل رو تیما شناخت داری (sm120)
نه بابا همه اینا زیر صد تومن هستن ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه تیمایی رو که زدم بجز ماریبور (sm120)تمام حریفاشون رو با یه برنامه تو گوشی زیر و رو کردم بازیهاشونو
یه برنامه اندروید هستش به اسم fotmob pro که همه تیم ها رو آنالیز میکنه ، تک تک بازی ها و همه لیگ ها رو پوشش میده ، رفتم رتبه ها رو دیدم ، اینایی که ناشناخته هستن ، برد رو به تیم صدر جدول زدم که گل زدش هم بهترین آمار لیگ هستش (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بایرن بدون باخت بود تا من گرفتم باخت (sm120)