نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو که توام مثه من می خوایش؟ (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو که توام مثه من می خوایش؟ (sm74)
کیه که نخواد... گوشی من اینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه ترکیده... میخواستم ام8 بگیرم ولی گفتم منتظر ام9 بمونم... حالا یه دلم میگه منتظر گوشی بعدی بمون (sm172)
نقل قول:
مال منم اینه(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هردومون منتظر میمونیم اومد منم خبر کن
خوشم میاد هرچی خوشم میاد توام خوشت میاد(sm127)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من از 816 خوشم نمیاد... زیادی بزرگِ... بیشینه سایز گوشی 5 اینچ
همین ام9 رو واسه این دوست دارم که 5اینچیِ (sm127)
نقل قول:
این (sm172) برای همینه که خوشم نمیاد دیگه
کادو بوده مجبورم استفاده کنم ناراحت نشه تو دستم جا نمیشه(sm172)
(sm10)
تو دست منم جا نمیشه تو که دیگه دختری (sm59) فبلتِ اصن... (sm172)نقل قول:
حســــــام (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحالم کردی اومدی (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اععععععععععع چه عجب (sm10)
روز گذشته تمام اخبار کنگره جهانی موبایل بارسلونا پیرامون معرفی رسمی دو پرچمدار سامسونگ یعنی گلکسی اس 6 و اس 6 اج و پرچمدار اچتیسی یعنی One M9 گذشت. ولی آن چیزی که خیلیها انتظارش را میکشیدند و برآورده نشد، معرفی ساعت هوشمند جدید سامسونگ بود که در این هیاهوی خبری نادیده گرفته شد.
اینکه چرا شرایط این گونه رقم خورد سوال بزرگی است که پاسخ آن را باید از نایب رئیس سامسونگ بپرسیم. یانگ هیلی مدیر بازاریابی سامسونگ معتقد است این کمپانی بیش از هر شرکت دیگری محصول معرفی کرده و اکنون زمان آن رسیده که کمی تنفس کند.
به گفته یانگ، سامسونگ 6 ساعت هوشمند را در سبد کالایی خود داشته و اکنون به نظر میرسد که به یک محصول کاملتر نیاز دارد. در واقع سامسونگ قصد دارد تا زمان بیشتری را برای طراحی و تولید ساعت هوشمند بعدی خود صرف کند و محصول کامل و رقابتی را عرضه کند. باید ببینیم این تغییر سیاست یکی از پیامدهای معرفی ساعت هوشمند جدید اپل است یا یک تصمیم مجزا؟ زمان همه چیز را روشن خواهد کرد.
منبع: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]