(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احساس میکنم منتشر شده(sm2)
تو اینستاگرامه فن پیجش نوشته امروز رسیده شهرستان ها و فردا همزمان با تهران توزیع میشه.
مرتیکه دیوث(sm209)
ساعت 1 به بعد اپلود میکنم براتون (sm173)
مرد و حرفش نزنی زیرش (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منکه قیدشو واسه امشب زدم(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم خیلی ذوق وشوقی ندارم (sm120) میخوام ببینم واقعا آپ می کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از طرفی اینقدر از صبح گفتن تا ساعاتی دیگر میاد کلا دیگه بدبین شدم حتی این اخره شبی.(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از طرفی چون میگه 1 به بعد احساس میکنم درست بگه چون شاید میخواد اپلود کردنش رایگان بشه و حجمشو کم نکنه.(sm29)
از طرفی هم من میگم حمید عسکری ارزش این انتظارها رو نداره آلبومش .نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد عبدالمالکی که حسابی رو سفید شد (sm2)
اصن نمیدونم چمه.من اصلا فنه عسگری نیستم ولی نمیدونم چرا اینقدر منتظرم این البومو گوش بدم(sm59)
ولی قدیما تو همون کما مماها ترکای بیس داره خوبی میداد بیرون(sm118)