(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم دوست دارم برم مهندسی کامپیوتر نمیدونم سخت افزار رو هم بزنم یا نه
ببین یک مشت آدم دارن حرف های یه لنگی را می شوند گخ خودش زوری با کلی پارتی رفته سر کار (sm25) / مشاورتون را عوض کنید
همه جا همینه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر رشته ای که دلت میخواد بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به حرف هیچکی هم گوش نکن
چون اگه به حرف کسی گوش کنی بیچاره میشی
برق خیلی سخته مغزت فرسوده و صورتت پیر میشه اخرشم هیچینقل قول:
الان من 4-5 دوست برقی دارم همشون همین فرسودگی رو دارن بابت هیچ و پوج
به نظرم همون مهندسی پزشکی خاصتره همونو برو
خوب فقط بزنم کامپیوتر نرم درسته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشعوری دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالیت نیست که شوخی را با جدی قاطی نکنی(sm39)
شما نگفتی رشتت چیهنقل قول: