-
[QUOTE=hasan007;390999]
خب آدم از کجا بفهمه گوشی ای که داره میگیره کانادایی و 1005 هستش
خوب داخل گوشی نوشته..رو کارتن گوشی هم نوشته..داخل گوشی تو قسمت ستینگ میری بعد یه چند تا اپشن میاد.یه اپشن هست به نام about میری داخلش همه چی نوشته...به هیچ عنوان هم کسی نمیتونه این اپشن رو دستکاری کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-
[QUOTE=amir_a2222;391001]
نقل قول:
خب آدم از کجا بفهمه گوشی ای که داره میگیره کانادایی و 1005 هستش
خوب داخل گوشی نوشته..رو کارتن گوشی هم نوشته..داخل گوشی تو قسمت ستینگ میری بعد یه چند تا اپشن میاد.یه اپشن هست به نام about میری داخلش همه چی نوشته...به هیچ عنوان هم کسی نمیتونه این اپشن رو دستکاری کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-
اره بخدا میشه...اینجا من چجوری عکس باید بزارم؟
-
1 فایل پیوست
اره بخدا میشه...اینجا من چجوری عکس باید بزارم؟
-
من تو گوشی یه برنامه apk نصب میکنم فیلم میگیرم الان برات میفرستم
-
داداش این بلک بری دیکه معجزه نمیتونه بکنه....برنامه جاوا و ویندوز فون رو هنوز روش امتحان نکردم شاید هم بخره به بلک بری
-
برا من z10 مدل 1005 هست چون 150تومن کم داشتم نتونستم بخرم به جاش 1003 رو خریدم..من فقط فیلم نگاه میکنم زیاد اهله بازی نیستم...برای داداشم 1005 هست مدل z30.فردا برات میفرستم عکسشو.
-
داداش من مودمم یه مشکلی داره..از مودم و کامپیوتر چیزی سر در میاری؟بلدی؟
-
وایرلسم مشکل داره.....نمیتونم با گوشیم به وایرلس وصل بشم...تا دیشب خوب بود.امروز ویندوز و که عوض کردم اینجوری شده...
-
این ارور رو میده ...acquiring ip یعنی ای پی رو نمیتونه پیدا کنه