رسید ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رسید ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سیو رو بریز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm98)
صبر کن (sm50)
این سیو از کجا شروع میشه؟ از سیو هایی که تو نت که نیست؟ چون همه سیواشو دارم ولی نمیخوام از سیو تو نت بازی کنم (sm172) چون اگه نگاه کنی میبینی قدرت یارم خیلی زیاد شده تقریبا کامله دیگه تمام مراحل پایین رفتم
این سیو که خیلی عقبه (sm74) من تمام این مراحل و رفتم که (sm81) همه رو باز کردم این سیو های تو نت و دارم همرو ولی نمیخوام از اینا استفاده کنم
تست کردم همه رو اصلا مراحل بازی نکردن یکمشو بازی کرده تا رسیده اونور (sm81)
سیو من و دیدی؟ دیدی نقشم چطوره و قدرتم چقدره ؟ (sm81)نقل قول:
بیا رد کردم خودمم نفهمیدم چجوری شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی رد کردی؟ من سر کارم چطوری اون مرحلشو باز کردی؟ خداوکیلی چطور بهت دادش؟نقل قول:
بیام خونه تست میکنم دمت خیلی گرم داداش (sm127)
نسخه ای که تو داری و نصب کردی چیه؟نقل قول: