ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون
اقی دیگه یعنی چی؟ نگاش کن تورو خدا یه خر ازتو قشنگ تر حرف میزنه(sm2) قناری انگار تازه زبان درآورده (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصبا 8 صفحه شدا بسههههه(sm30)
بابا تقصیر من نیست دکمه کیبرد گیر داره خخخخخ(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شاشو بودنه(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قناری چه چه میزنه(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیبردتم استاد میشه مثل خودت بلخره(sm51)نقل قول:
فیلسوف هادی با شماس استاد حاج صادق(sm51)نقل قول:
میام براتا استاد حاج یاسین(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شاشو بودنه(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که شما هم هستی(sm51)(sm70)
در صورتی کیبردم استاد میشه که من بشم منم بخوام استاد بشم شما که استادی باید یادم بدی من دیگه حرفی ندارم(sm51)