(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمم ملینا هست سنم کمه (sm30)از تهران مجردخواننده =من اهنگ پاپ دوس دارم علایق هم اینه که دوستامو بخندونم و ورزش والیبالو رقصو خیلی دوس دارم بهم میگن دلقک(sm142)درخدمتتون هستم و خوشوقتم(sm10)
آها متولد 82 هستی یعنی الان 13 سالته ؟! (sm2)
خب پس مشقاتو نوشتی عمو جون ؟! (sm51)
(sm2)
نام:علی
محل زندگی:چالوس
علاقه:سینما . موسیقی
تحصیلات:دیپلم
افراد مورد علاقه:داریوش اقبالی.ابراهیم حامدی.بهروز وثوقی.شهیار قنبری.ایرج جنتی عطایی.اردلان سرفراز.پرویز فنی زاده.علی پروین.مسعود کیمیایی و تا حدودی گوگوش.آنتونی کویین و مارلون براندو دوست دارم
[QUOTE=Hadi;554696]آها متولد 82 هستی یعنی الان 13 سالته ؟! (sm2)
خب پس مشقاتو نوشتی عمو جون ؟! (sm51)
(sm110)اره خدارو شکر خخخخ
خوب گناهی کردم سنم کمه(sm192)
بعدشم 82 نیستم دستم خورد 81(sm147)
نام: منا
شهر: شیراز
شغل: دانشجو بی پول (sm88)
علایق: موسیقی ، موزیک باران ، موسیقـــــــــــی ، موزیــــــــــــک بـــــــــــــــاران (sm199)
تیم مورد علاقه : (sm331)
خواننده مورد علاقه : ابی ، سیاوش قمیشی، مهستی و معین. از خواننده های داخل هم: محسن یگانه ، رضا صادقی و محمد علیزاده
(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط melina1382 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)