سرعت نت حتما خیلی پایین بوده دلیلی نداره گیر کنه. انشاا.. که اپ میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سرعت نت حتما خیلی پایین بوده دلیلی نداره گیر کنه. انشاا.. که اپ میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل از نته یا قط میشه یا سرعت پایینه .. (sm3) حالا این پارت 4 رو دانلود کن تا بعد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای روی سرور های دیگه امتحان کن مثل مدیافایر - اپلودباز - یا سروهای دیگه سرعت اپ خوبی داشته باشندنقل قول:
آپلود بوی از همه قوی تره (sm120)
باشه.ببین چه وقت هایی سرعت نتت بالاس اون موقع اپ کن مثلا از 2 نصف شب خوبه فکر کنم چون همه خوابن خخخخخخنقل قول:
به جان خودم همین جوری دانلودام تو صف منیجر خوابیده .. نتونستم چیزی دانلود کنم تو این یه هفته از ساعت 2 تا 7 هم که رایگان بوده آپلود کردم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان یه هفته ست روز و شب دارم آپلود میکنم ... اول که هایده بود الانم که سنتوری و بعدا هم دی وی دی های دیگه ..
خدا خیرت بده میدونم چه زحمت هایی میکشی.دستت دردنکنه هادی جان.(sm10)نقل قول:
منم دعات میکنم برادر هرچی از خدا بخوای بهت بده. انشاا... بتونم محبت های شما را جبران کنم .
کاری داشتی یا چیری خواستی بگو از دستم بر بیاد حتما برات انجام میدم . در خدمت هستیم(sm93)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
اوووووووووووووووووووووووو ووه ماشاا... گل کاشتی ( به قول خارجی ها WOoW ) (sm189)نقل قول:
یک شعر بخونم :
باریکلا شعبون کدخدا باریکلا
باریکلا هادی کدخدا باریکلا (sm14)
(sm185)
(sm2)حالا این 05 پارت رو دانلود کن تا شارژ بعدی ..