عالی بود آهنگ ها دمت گرم (sm118)(sm120)(sm224)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عالی بود آهنگ ها دمت گرم (sm118)(sm120)(sm224)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش مکنم گوگولی من (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm30)نقل قول:
آسه بیا آسه برو اما تو پیوسته بیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر طرفی میخوای برو, عاشقو دلبسته بیا (sm2)(sm30)نقل قول:
ممد نوبری خانمارو میبری (sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
فیلما اومده ترمینال با اتوبوس اومده دیشب زنگ زد خواب بودم
حسش نیست برم بیارمش آخه یه لحظه هم نمیتونم ترکت کنم (sm2)
شاید من رفتم و یکی اومد تورو تو هوا گاپیید اونوقت من چی کار کنم ؟ روز اول عیدی باید ماتم بگیرم (sm81) (sm2)
ای وای ای وای به ممد حیدری , صد وای ای وای به ممد حیدری (sm2)(sm2)(sm30)(sm30)نقل قول:
این عکس بچگیاته ؟ (sm2)
سلام به تمام بچه های موزیک باران عید نوروز رو به تمام بچه های موزیک باران و امیر عزیز تبریک میگم امیدوارم همگی سالگی توام با امید خوشی و سلامتی رو سپری کنن و سایت مثل همیشه پرپار و بچه ها پر انرژی مثل همیشه باشن(sm10)