تبریک تولد به منصور از طرف مسعود شجاعی بازیکن تیم ملی ایران در صفحه شخصی اینستاگرام مسعود شجاعی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تبریک تولد به منصور از طرف مسعود شجاعی بازیکن تیم ملی ایران در صفحه شخصی اینستاگرام مسعود شجاعی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازگشت شکوهمندانه ی خشی جون از حالت سایلنت بر آحاد کاربران مبارک (sm120)
(sm51)
دلم براتون تنگ شده بود ولی حال پست گزاشتن نداشتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینم که برگشتی عشقم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنرمند همیشه خندان (sm19)
منم دلم براتون تنگ شده بود ولی نمیتونم جلوی خودمو بگیرم فرت فرت اسپم ول میدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همینجوری اسپم اسپم شدی فوق حرفه ای (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه نمیدونی قضیه منو ؟ (sm120) من 4 سال فقط کامینگ سون زدم شد 3 هزار تا ، بعد دو سال پیش شروع به اسپم ول دادن کردم یهو ظرف 6 ماه شد 18 هزار تا (sm2)تو این یه سال و نیم هم درگیر جنگ داخلی شدم 7 هزار تا بیشتر جلو نرفت وگرنه رکورد حاج مهدی رو زده بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول: